waltzing right in here

Weii. Det gick bra med simmisarna igår med ett enda undantag. Nu har jag seriösa tvillingproblem. Nu är det kört på allvar alltså, stackars barn. Fram till igår har det gått bra bara jag inspekterat halsarna och sett vem som har halsband. Även om det är lite svårt att se i vattnet så har det i alla fall funkat hjälpligt. Nu har båda halsband. Skit. Dock är de i olika färger, men man måste upp på meteravstånd för att klart se vilket som är rödvitt och vilket som är blågrönt. Nästa problem är att hålla koll på vem som har vilken färg. Åååh, det är så svååårt.

Efter att jag tampats med minisimmisarna slängde jag mig handlöst i bassängen för lite egen aktivering. Kände mig dock som ett kassaskåp, tunga armar och okoordinerade ben. Inte roligt när det går så segt och det är helt omöjligt att sätta fart på tillställningen för att armar och ben inte funkar ihop. Tur att det var mest teknikträning med vändningar och lite annat stuf för jag hade inte fixat något annat. Den avslutande lagkappen, det underliga påfundet idioten, kändes dock rätt bra faktiskt.

Idag var vi på något don't drink & drive tjossan i skolan. Förutom att jag blir så otroligt depp och opepp av sådant där så var det väldans intressant och tankeväckande. Ännu en rattfyllefilm med en massa onödig död och förstörda liv. Alkoholen är ett helvete när folk inte vet vad de gör eller vad de borde göra alternativt låta bli att göra. Usch. Efter filmen fick vi göra en massa fyra hörn-övningar och tycka en massa saker. Det var skönt att ventilera lite samtidigt som jag blir störd på att vissa inte inser allvaret och bara ska skämta bort allt. Jag roffade för övrigt åt mig en knapp, en kapsylöppnare(något dubbla budskap kanske?) och en isskrapa. Mycket trevligt. Mycket bättre att få sig en sån här tankeställare än att traggla sig igenom en dubbeltimme matte. 

Mammsan hade nåt it-fjåll på björkhaga idag och slutade ungefär samtidigt som jag så jag kunde åka med henne hem. Eller rättare sagt, hon fick åka med mig. Jag hade redan bestämt att jag skulle dissa träningen så jag behövde inte stressa hem, därför kunde vi åka en sväng. Det blev silverdalen igen där jag backade runt hörn och saxvände i snömodden. En människa som skottade snö måste ha trott att vi var dumma i uvudet när vi åkte förbi honom fyra gånger på mindre än tio minuter. Haha. En annan människa som skottade snö var för övrigt kemiläraret, men han osåg mig när jag svishade förbi. Höh. Jag fick även vidareutvecklade kunskaper i tankandets konst och när vi kom hem fick jag köra in i garaget. Uuuh. Mammsan är en tuff skit minsann. Det fattas väl sisådär tre centimeter till varje backspegel så det är lite precision som gäller. Ett motorstopp på mitte, sen gick det bra.

Jag måste även meddela att jag fastnat i något så löjligt som tetris. Ett mer hjärndött spel får man leta efter, men det är svårt att sluta när man väl börjat. Spelade först på hamsterpaj, men det var så enformigt så jag flyttade över till blip. Där kan man ju spela mot andra och slänga saker på varandra, mycket intressant. Inte. 

Hur som helst har jag sovmorgon imorn. Så nice. Jag har även charmat in mig hos kemiläraret och fått klartecken att komma fem minuter för sent vilket betyder att jag kan sova till ÅTTA! Hell yeah. Det känns lite kört orättvist. Folket som bor precis bredvid skolan kan sova nästan så länge även om vi börjar kvart över. Fusk. Men men. Ingen sömnig historia på morgonen får mig för tillfället att hoppa högt av glädje då jag tycker att jag får sova så sjukt länge. Heh.

För att avsluta lagom gnälligt måste jag meddela att tanken är att vi ska åka längdskidor på idrotten imorn. EAT SHIT AND DIE!!!!11ett. Fatta att det är plusgrader ute. Det är slask ute. Det är blött ute. Om man ramlar och tvingas bita i snön, vilket jag gör konstant, blir man för evigt blöt. Jag vill inte, men jag kan inte dra på mig hur mycket frånvaro från idrotten som helst. Jag kan inte fatta att jag klassades som bra på idrott på högstadiet. Jag är ju för i helvete det mest osportiga man kan hitta. Jag kan inte ingå i ett lag, jag kan inte hantera en boll, jag kan inte gymnastisera, jag kan inte åka skidor, jag kan inte åka skridskor,  jag kan inte hoppa/springa/kasta. Jag kan simma, and that's it. Vem sa att jag var bra på idrott?  

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback