everything that you use to do

Känner att jag förväntas ha något att säga. En liten svacka i bloggandet är inte bra för min så blankpolerade image, så det är bara att hänga i.

Igår var jag in till trafikskolan och skulle glänsa med repetitionen, men kom därifrån som en ledsen emo-Sara. Det gick inte alls som jag ville utan jag gjorde massor av slarvfel vilket definitivt inte känns bra. Jag är så rädd att det kommer bli så på uppskrivningen, att jag inte läser ordentligt så att det blir galet bara för det. Dessutom fick jag massor med frågor om parkering som jag inte kunde. För att krydda ordentligt fanns det inga lärare inne som jag kunde fråga och den halvförvirrade kontoristen kunde inte ge något riktigt vettigt svar. Skitgrinig blev jag, men det hjälpte ju föga.

Tog en sväng till Bokia innan jag åkte hem. Jag tänkte att jag skulle inspektera bokrean men det fanns inget som högg sådär väldigt intensivt. Jag vill hitta en trevlig engelsk ungdomsbok för att fräscha upp de nyvunna kunskaperna i det internationella språket. Sant sant, bli stolt över min initiativförmåga och mitt engagemang. Men som sagt, det fanns ingenting annat än tunga tegelstensromaner. Jag gick och köpte godis istället så att jag kunde tröstäta på bussen, inte för att jag inte hittade någon bok utan mer för att det gick åt skogen på trafikskolan.

På kvällans bar det iväg till Falun för en snabblektion i kamerahantering. Kasst väglag var det men jag körde och vi kom fram på ett hyfsat säkert sätt. Väl där fick jag lära mig hur mans ka hantera slutare och bländare och annat smått och gott för att få bilderna som man vill utan auto-funktionen. Ja, målet var att bli en VVA liksom, och det kan ju funderas på vad det kan betyda. Två timmar senare hade jag hur som helst hyfsad koll på begrepp som ISO-värde och exponeringskompensation.

Idag blev det trafikis igen och nu var jag KUNG på repetitionsteorin. Tre tester gjorde jag och det blev 68, 65 och 70 av 70 möjliga. Men det är farligt att tro att man kan för helt plötsligt kommer de där frågorna som gör en så vansinnigt förvirrad. Farligt. Imorn är det vila från allt vad trafikskolan heter. Jag ska chilla film och jag ska ta en låååång promenix med mammsi. Möjligtvis att det blir lite teori ändå men jag ska vara hemma i alla fall.

  

Meddela din åsikt
Jag heter: T:et

Teoriprovet kommmer nog gå bra. Men för hundra år sen när jag gjorde provet så kunde vissa frågor på provet vara tvärtom mot repetitionsproven - I stället för frågan "Hur ska man göra
här" så kunde det helt plötsligt stå "Hur ska man INTE göra här". Med exakt samma bild och svarsalternativ som man sett under repetitionen. Så; Pay attention!

2008-02-28 @ 20:22:24
Jag heter: Sara

T:et ska veta att jag redan har råkat ut för det ett par gånger. har bara kollat på bilderna och sen visade det sig att det frågades efter när jag skulle lämna företräde och inte när jag skulle bli lämnad företrade som jag trodde. farligt farligt

Jag heter: Bells

Jag ska aldrig ta körkort.

2008-02-29 @ 22:26:25

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback