Congratulations..

Jag har fått en kamera!!! En digital systemkamera som är jättefin och jättetuff. Jag har knäppt en massa amatörbilder, som i och för sig blir rätt okej, men jag ska lära mig och jag ska bli proffs. På tisdag är det någon kurs i Falun då jag ska få lära mig hur den fungerar. Åhåhåhå vad roligt. Jag har knäppt en massa närbilder på blommor och annat skit och det blir jätteskarpt och jättebra. Fick även ett extra objektiv. 55-200mm. Vet inte riktigt vad det betyder, men det blir skarpt på långt håll i alla fall. Utsatte fåglarna utanför köksfönstret för en omgång men de bara flög ur bild hela tiden. Nu ska det bli liv i min bilddagbok igen vill jag lova. Wiehoo.

Fick för övrigt även lite tallrikar och bestick och lite tvål och hudkräm och en jetetuff smörgåsgrill med Musse Pigg.

Det har varit lite släkt här också. Mormor och farmor kom hit och jag fick en massa pengar och sex fina tallrikar från 1800-talet. Ojoj. När vi satt och fikade ringde det på igenoch utanför dörren stod morbror och kusin. What? Hur kul som helst. Jag har inte träffat kusin på säkert fyra år. Min lillkusin som egentligen inte alls är speciellt liten längre. Han hade blivit jetelång. Massa längre än jag. 

Om en timme rasar nästa laddning människor in här. Brudarna som ska chilla med mig ikväll. Jag ska nog sätta lite fart nu och försöka sno ihop en fruktsallad och lite annat skojsigt.   

I'll be back.

Meddela din åsikt
Jag heter: Jessica

Grattis ^^

Jag heter: helena

tack för en trevlig kväll lär jag väl säga. :) Grattis

2008-02-24 @ 00:48:06
bloggintresserade klickar här: http://lyvani.blogg.se
Jag heter: Måns

Grattissiis

2008-02-24 @ 01:34:22
Jag heter: Sara

Många tack, kära vänner (:

2008-02-24 @ 23:13:51
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback