and i know you feel the same way

Det blev som sagt en politikerdebatt på folkan rörande Sveriges flyktingpolitik, mest med tanke på Adel såklart. Jag måste påstå det som alla redan har fullständigt klart för sig. Politiker, och speciellt alliansen, är fullständigt blåsta. De behärskar den ädla konsten att hålla låda i flera timmar utan att egentligen inte säga en enda vettig bokstav. De säger definitivt ingenting som den stora grå massan kallad folket, som dessutom valt dem, begriper. De svänger sig med stora ord om både det ena och det andra samtidigt som de ständigt säger emot sig själva och egentligen inte pratar om någonting. De hävdar att de tycker på ett sätt för att i nästa stund tycka motsatsen och de lyckas alltid på något sätt slingra sig runt de ställda frågorna. Mest störde jag mig på centersnubben. Dels för att han hade en ful lila slips och dels för att han var så stor och biffig och påminde mig om Gustav i Svensson-Svensson. Han hävdade dessutom att han var nöjd med Sveriges flyktingpolitik. Och där fanns även ett annat nylle jag gärna sluppit se. Mannen, din uppsyn får mig att vilja spy och dina åsikter gör det inte mycket bättre. Fy fan.

Men. Det fanns lite utrymme till aktiviteter efter debatten också. Lök och Kallemannen ville åka bil, och visa att det minsann inte är så farligt som det ser ut. Det första vi gjorde var dock att nästan köra över en hare, vilket jag tycker säger allt. Vägarna kanske fanns den här gången, men de kantades av träd. Många träd. Och det gick ganska fort. Ganska. Det var hålligång i skogen på riktigt.

Sovmorgon från historian imorn. Låt mig frälsa Tomas. Jag skulle somnat annars vill jag tro. Nu börjas det halv tio så jag kan sova till strax före åtta. Hur bra som helst.

Och sista april är det också. Jag hatar verkligen att jag måste åka till Avesta på torsdag och därför måste ha bilen för att komma hem och därför måste vara nykter. Känner att morgondagen skulle kunna bli perfekt....

God natt.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback