love has the grace to save us

Återigen har jag hamnat i det läge då det var trehundra år sedan jag skrev sist. I och för sig har jag inte haft någo av värde att förtälja, och har det fortfarande inte, men man kan ju i alla fall visa att man lever.

Igår var jag ledig. Det var mycket trevligt. Jag kunde med gott samvet sova till halv tio, för att sedan med sprudlande energi t tag i skolarbetet. HAHAHAH, någon som trodde på det? Förstå vad mycket jag hade kunnat uträtta igår, förstå vad mycket jag borde ha uträttat. I och för sig satte jag mig vid datorn i enda syfte att plugga biologi och blev kvar där i sex timmar, men särskilt effektivt var det inte. Jag skrev i alla fall klart mina 111 frågor och skrev svar på ungefär hälften. Ja, precis, jag har blivit tvungen att gå tillbaka till min högstadiestudieteknik för att kunna ta in något alls. Skriver jag egna frågor så tvingar jag mig själv att koncentrera mig på texten, annars flackar mina tankar iväg åt alla möjliga och omöjliga håll så att jag, när jag efter flera timmar tagit mig igenom hela texten, inte har en aning om vad jag egentligen har läst. Jag kan inte säga att det känns bra inför proet, men det känns i alla fall inte helt hopplöst längre.

Idag då? Inget nytt att rapportera. Eller jo förresten. Jag började med min andra nya simgrupp imorse. Hjälp mig!!! Det kommer att bli projekt tretusen att få någon som helst ordning på de där ungarna. Tur att jag har min gullgrupp på måndagar och mina söthajar så att det kan vara någon kontrast i alla fall. De här åtta små killarna höll sig knappt flytande, seriöst. Noll teknik, noll vilja, noll hej och hå vad kul det här var, noll av allting. Bara en massa protester och 'nej, måste jag det. kan jag inte få göra det där istället?'. Nej, gör som jag säger eller gå upp, töntunge. Det var en ensam liten tjej också. Hon får väl ses som undantaget för hon var ganska så duktig. Men shit. Det var en himla tur att Anna var med idag och visade lite hur de låg till för annars hade jag brakat igång på en alldeles för hög nivå. Hmm. Jaaru Malin, var sjutton ska vi börja? Vad ska vi göra med detta? x)

Hemma från HH satt jag och traglade lite biolog igen. Försökte lära mig kvävets kretslopp och det gick väl sådär. Ett välkommet avbrott var i alla fall finnkampen. Shit vad jag hade velat varit där. Vi åkte ju dit med friidrotten 2004 och det var hur kul som helst. Det är roligt att se på tv också. Mja, jag diggar det.

För övrigt väntar jag på att Ida ska ringa. Vi ska ut och leka lite hon och jag. Kanske upp till Hofors och göra något som jag inte tänker skriva innan jag vet om det lyckas. Haha. Sen blir det eventuellt movienight på Löki House Casino. 

See ya. 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback