when the only voice she hears

Igårkväll ringde tränaret till mig. "Hej, det är så att jag har varit ute och åkt motorcykel och kört in i en stor sten och eventuellt brutit foten, så jag blir inte med till Gävle imorn". Roligt liksom. Alltså blev jag och Elisabet ensamma ledare. I och för sig var det bara sju simmare, men ändå. Tony är alltid Tony. Alva och Wilma var med från min grupp och de var jätteduktiga och slog en massa pers med flera år. Typ.

Btw. Malin!! Han var där, hansomärsåfinatttittapå. Och han hade en hel massa hår :''DDD. Jag tror att det inte var han du såg. Han hade visst en brorsa också som var precis likadan, men ohårig x''D. Jag blev helt förvirrad. Först såg jag den ohåriga brorsan, och tänkte att det var den efterspanade. Sen så kom det ett exemplar med det rätta fluffet också, och då blev jag en massa glad ;'''D
 
Vad kryptisk jag var nu. Ingen fattar, haha.

Förresten simmade jag själv också. Det blev bara 50m bröstsim eftersom jag fick ett större ledaransvar att fylla. I och för sig var jag ju inte speciellt tagg heller. Tiden 43,91 är jag faktiskt rätt nöjd med. Tjohej. Det kändes inte bra, men det var ändå himlans skoj. Dock var det något förnedrande att få stryk av den 97:a jag hade på banan bredvid mig. Meneh. Thats life här i bottenträsket liksom.

Imorn ska jag kanske åka till Rättvik på marknaden en sväng. Roligtroligt. Jag måste köpa mig en uppsättning strumpor som jag kan mixa hej vilt utan mammas godtycke. I nuläget parar hon ihop mina strumpor med tvång, men jag tycker attd et är checkt att ha olika. Med lite tur kan man hitta sig något annat trevligt också.

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

jo, jag såg honom utan hår. men du vet, det växer ju ut igen :)

Jag heter: Sara

malin: mycket möjligt, men de var verkligen aslika.

2007-10-07 @ 20:07:55
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Sara

HAHA, har Tony brutit foten???XD

2007-10-08 @ 19:30:59
bloggintresserade klickar här: http://solsson.blogg.se
Jag heter: Sara

Sara: mmh, han hade typ spräckt hälen eller så.

2007-10-08 @ 21:41:07
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Sara

Alltså, visst är det nisse annttila ni syftar på med hansomärfinatttittapå? *fnizzzzzfnizzzzfnizzzz* XD

2007-10-17 @ 17:26:39
bloggintresserade klickar här: http://solsson.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback