no start, no stop when you're all jacked up.

Hejhå folk!

Intressanta saker händer.

Igår blev jag intervjuad av några kommunalare på biologin. Lennart valde ut mig, Emelie och Simon till denna betungande uppgift. Vi fick sitta och diskutera vad vi ansåg att arbete var och vad som var en god arbetsmiljö. Sen idiotförklarade jag dem lite i mitt stilla sinne.
"Vad anser ni om facket?"
"Jag vet inte riktigt vad de gör så jag kan nog inte svara på det"
"Så du tycker att facket är onödigt?"
"Som sagt, jag vet inte vad de gör så jag kan inte svara på det heller"
"Men om du hade vetat det, skulle du ha tyckt att de behövs då?"

Liksom, hur ska jag kunna veta det? Sen fick vi fylla i en lista på vad vi tyckte att olika yrken borde ha för löner. Hej, svårt. När vi gjort det läste de upp vad de där yrkena har för genomsnittslöner idag och sen fick vi gå. Hmm.

Jag tränade pump igår också. Det var ganska värdelöst. Jag var ganska taggad först, men det vette fan vart den motivationen tog vägen. Väl där orkade jag inte göra någonting och så fort det tog emot lite så gav jag upp. Ny instruktör var det också. Eller ja, hon hade typ haft ett uppehåll på fem år så hon var ny för mig. Hon går inte att jämföra med Maarit och Micke, inte ens på samma år. Ingen peppförmåga över huvudtaget. Dessutom talade hon aldrig om vad man skulle göra och jag stod jättesnett och såg henne dåligt så jag tappade bort mig hela tiden. Men..

"Nu ska vi träna mage, och det är inte vilken mage som helst utan min älsklingsmage" 
Jag misstänkte att hon var något av en kossa och hade flera magar. Hmm, kan funderas över.

Sen blev det simning. Först var jag otagg för det också, men det gick över bara jag kom i vattnet. Simmade väl en tusen meter och sedan gjorde vi idioten*. Tur att vi ar så många, annars hade det blivit outhärdligt. jobbigt som satan var det ändå. Han hade lyckats göra så jämna lag att vi blev tvungna att köra åtta varv andra gången vi körde. Fy.

*En lagkapp som går ut på att det ena laget ska simma ifatt det andra när man börjar från olika håll. Alltså, man börjar med en skillnad på 25 meter och den ska bli noll. Förstå eller ge fan i det.



Idag hade Lennart genomgång hela biologitimmen. Evolutionära strategier minsann. Typ hur djuren väljer sina partners och sen så fick vi höra en tranas livshistoria. Typ. Det var segt som fan och jag höll på att somna.

På filosofin hade vi brandövning. Precis lika oseriöst och oengagerat som alltid. Varför har man en brandövning om alla ska tillåtas gå och hämta sina jackor och sedan traska ut i valfritt sävligt tempo genom vilken dörr som helst. I och för sig har jag ju erfarat att det går till på det sättet även vid brand, men nog borde man väl kunna låtsas att det är på riktigt om man nu ska öva. Liksom, lärarna brydde sig ju inte ens om att se till att de hade alla elever på plats och de brydde sig heller inte om att rapportera in vilka de hade där. Seriös shit minsann.

Jag gillar torsdagar. Jag slutar 11,40 och dä ä najs shit. I och för sig tragglar jag projektarbete när jag kommer hem, men ändå. Jag har gjort en massa tabeller idag. Typ suttit och fyllt i hur vanliga de olika arterna är på varje ställe. Jobbigt. Jag hatar Excel. Koshis misslyckades minsann med sin uppgift att lära mig hur det fungerar. Fast å andra sidan kanske det bara var ett mål att sträva emot. Hmm. Likgiltig som sjutton är jag i alla fall. 

Jag fick i alla fall ett mycket intressant telefonsamtal medans jag satt och skrev. Jag svarade lika checkt som alltid och detta var vad jag möttes av.
"Hej, mitt namn är Ida L***.. hrrrrrmm... ursäkta... öööööh....."
Sedan la människan på.
Ursäkta men, ville du något eller? 

Jag har varit en tuff skit och trotsat min telefonskräck idag också. Oh Yeh, Thank God.. Jag förstår inte varför jag tycker att det är så läskigt att ringa till folk, det är bara att konstatera att det är så. We're all afraid of phone calls. Typ. Det är som om den man pratar med skulle bita en i örat. Jag ringe i alla fall till Maarit och kollade om jag kunde åka med henne till Gävle på lördag. Hon var snel så det gick bra. Simtävling ftw. Oh Yeh. 

Nu ska jag läsa engelska. Har fyrtio sidor att läsa som ska diskuteras imorn. Grattis Sara. Det blir till att ligga i nu.

 

Meddela din åsikt
Jag heter: Sara

Word på det där med instruktören, riktigt dåligt taggpass och man hörde inte vad man skulle göra. Men jag kan inte påstå att jag tycker Maarit är specielt duktig på att tagga heller, föredrar hon den andra (vad hon nu heter?) och Micke, fast Micke är top of the hill, överlägsen..fast det finns egnentligen en ännu bättre, men hon håller till i Gävle. Fan vad jag babblar på!

Jag heter: Sara

Jag antar att du menar Cissi, henne minns jag som superbra från spinningen fast jag har aldrig tränat pump med henne. Haha. Det finns instruktörer, det finns bra instruktörer och så finns det superduperinstruktörer,fast de sistnämnda är ganska få. tyvärr.

2007-10-04 @ 20:18:46
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Sara

Japp, Cissi var det. Jag har bara varit med om en superduperinstruktör, alltså hon är så sjukt bra. Det går itne ens att beskriva, jag är nästan kär i henne, haha. Nä men alltså, hon är fulländad! Ifall du skulle få för dej att träna i Gävle på Korpen tror jag eller så är det World Class ska du ha Sandra, för hon är bäst!

2007-10-04 @ 20:25:37
bloggintresserade klickar här: http://solsson.blogg.se
Jag heter: Sara

Okejokej.. tack för tipset. Jag ska minnas det och perhaps utnyttja det i framtiden :''D

2007-10-04 @ 20:38:22
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback