he thought of all the things they'd missed

Snön blev inte speciellt långvarig. Puuh, thank God. Typ. Faktum är att jag inte vet om den ens landade på backen, men att se den yra runt i luften och förvarna om vinterns helvete fick det att kännas nog så deperimerande. När den väl ligger på backen är det himlans vackert, men kylan och halkan är inte alltför tilltalande. Inte heller slasket som medföljer när snöhelvetet sedan försvinner igen.

Nej usch. Igår var jag hemma från skolan, men idag var det back to business igen. En ganska slapp och meningslös dag. Rättare sagt, en väldigt slapp och meningslös dag. På samhällskunskapen hade vi bara betygssamtal, och för min del innebar det att jag fick bekräftat att jag är klar med kursen. Worship me. Jag behöver inte ens göra den sista fördjupningsuppgiften för att jag är så bäst. Nu har jag sovmorgon på onsdagar och fredagar i ganska många veckor innan vi börjar med historia. Wiehoo.

På biologin såg vi en film om generalister och specialister. Det ni. Intressant skit minsann. Jag har biologiprov på tisdag och det känns ju i vanlig ordning mindre bra. I precis lika vanlig ordning sitter jag här istället för att plugga, och i ännu vanligare ordning har jag ångest och funderar över när fan jag ska hinna plugga. Hmm.

Jag dissade idrotten idag. Det var ute i skogen och eldade, så egentligen hade jag väl kunnat vara med, men eftersom jag fortfarande inte är riktigt frisk så tänkte jag, med viss inrådan från mamms sida, att jag skulle skippa idrotten idag. Istället fick Lennart förklara några biologibegrepp för mig, men eftersom jag inte skrev upp dem hade jag ju glömt dem igen så fort jag kom ner till grupprummet. Damn it.

Jag hade egentligen ingen riktig lektion idag. Engelskan innebar bara diskussion, som vanligt på fredagarna. Idag var jag mer förberedd, så idag gick det bra mycket bättre. Trots det får Lina och jag inte till någon riktig diskussion. Eftersom vi bara är två så blir det mer att vi bara svarar kort på Christins frågor istället för att diskussionen är mellan Lina och mig enkom. Aja. För min del känns det som om huvudsaken är att jag öppnar munnen och säger något överhuvudtaget, för det hör inte till vanligheterna alls.



Jag funderar över vad jag ska göra med den här helgen. Hur fan jag ska få tiden att räcka till. Ikväll ska jag åka hem till Ida. Älska Ida. Vi ska titta på idol, äta godis och kladdkaka, sjunga karaoke (kan jag ju hoppas i alla fall), och göra Torsan by night. Bara gå omkring och gå. Sen måste jag hem och sova.

Imorn är det upp strax efter sju för att ta bussen till simhallen och träna monstergruppen. Sedan hinner jag bara hem, och möjligtvis då plugga lite, innan jag ska iväg till nästa badhus. Femklubbstävling i Sandviken, där jag möjligtvis har några adepter med. Sen ska jag hem till Ida igen för lite mer partyparty. Hon är hemma själv hela helgen så vi ska väl vända uppochner på huset där (höhöhöh). 

Beroende på vilken tid jag kommer hem på söndag, och i vilket tillstånd av pigghet jag befinner mig då, ska jag väl försöka plugga lite då. Kanske. Blir det inte då så blir det inte alls. Suck. På måndag lär jag ju varken orka eller hinna, förutom att jag kommer att ha tre håltimmar då. Får väl försöka ta det tillfället i akt. Bläsch.

Trevlig helg.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback