who've ever had a broken heart

Naaaw. Magnus och Bella kom hit igår. Bellisen har hunnit bli två och ett halvt år och pratar en massa hela tiden. Hon är så himlans söt och gosig. Vill bara äta upp henne, tihih. Vi rejsade omkring här hemma ett tag och gosade katt och grejade innan vi tog en sväng till kyrkis och tittade på alla ljusen och hälsade på farfis och Manges morfar.
 
Framåt kvällen tog jag det osäkra före det säkra och åkte till Torsan igen, denna gång med buss. Ida och Bells mötte mig vid bussen och sen så gick vi hem till Ida och hade karaokekväll. Jobbigt att prata om två Bellor i samma inlägg, men med lite vilja så förstås det vem jag menar. Vi sjöng en massa och det var en massa kulkulkul. Bells spelade in när Ida och jag våldtog Total Eclipse of the Heart och det lät verkligen mindre vackert.

Imorse åkte jag upp med huvudet före klockan halv nio, för då var det ju full action i huset. Sedan blev det en förmiddag som kändes som tusen. Mina förmiddagar brukar flyga förbi men denna kändes jättelång, antagligen för att jag inte gjorde någonting annat än att leka med Bellisen.

När vi hade käkat våfflor till lunch gick vi ut i skogen och luftade oss lite. Vi gick kanske tvåhundra meter, men det är såklart jättelångt när man har korta ben och är en massa liten. Från skogen gick vi sedan direkt ner till farmis och fikade och gosade ännu mera katt. När Mange och Bella sedan hade åkt hem visade farmis mig en massa gamla bilder och det var mysigt och trevligt.

För att sedan fullborda släktträffardagen åkte mammsi och jag upp till mormis en sväng. Att undvika att bli osams med henne känns som en seger i sig, för hon går mig verkligen på nerverna ibland. Ett litet snedsteg som jag tog för en himlans massa år sedan genom att säga en mindre bra sak till henne kommer jag att få leva med tills antingen hon eller jag kolar av. Jag vet inte varför hon måste ta upp det var och varannan gång vi träffas.Jag har så svårt för att bara knipa igen och låta det hon säger bara passera för jag vill alltid ta upp en diskussion och kunna säga avd jag tycker eller ha en annan åsikt än hon, men det går inte. Jag har en väldigt bra mormis så länge hon får ha rätt och hur som helst så blev vi inte osams idag, så det var ju bra.


image307
My sweet thing

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

oj, ett långhårigt barn! :)

Jag heter: Sara

malin: aah, hon är så söt så ^^,

2007-11-04 @ 19:39:06
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback