something from nothing

Tjow!

Igårkväll var det movienight med De Fyra Paren på andra sidan byn, det vill säga hemma hos Gustav. Vi såg en stundtals mycket bra, men oftast väldigt vidrig, film om några turister som hamnade snett i Brasiliens djungler. Typ. Det var både avhuggna händer, kroppar tömda på organ, pinnar genom ögon, häftapparat i huvudet och andra otrevligheter. Alla tjejer satt och blundade utom Sofie, för hon såg ett "helt medicinskt syfte" med det hela. Som tur var så slutade den bra i alla fall.

Efter filmen gick vi ut och rökte vattenpipa. Det var.. jag vet inte.. läskigt. Först tyckte jag att det smakade Pez. Det blev torrt och läskigt i halsen och jag fick kväljningar av det. Jag skulle aldrig kunna röka. Fy attans vad vidrigt det måste vara.

När jag skulle gå hem hade det snöat ganska mycket. Mindre bra. Måns&Malva hade åkt moppe till Gustav och nu kunde de inte ta sig därifrån med den. Jag lyckades få alla folk att traska med mig hem och sedan få skjuts från lekparken istället för från Gustav. Jag vet inte om Malva&Måns gick till Torsåker, stackars människor.



Imorse var jag morgonpigg as hell och släpade med mammsi till Hofors och tränade pump. Eftersom det är helgdag så är ju simhallen stängd så jag slapp tampas med monstren imorse. Istället fick jag pumpa med Cissi. Det var ett jättebra pass och hur skönt som helst efteråt. Redo att möta dagen. Typ.

När jag kom hem dammsög jag min helvetesmatta och i övrigt har jag mest gått omkring och väntat. Om ungefär när som helst kommer brors och Bella hit så nu blir det myyys med Bellisen ända tills imorn. Perhaps blir det dock en sväng till Ida ikväll. Hon skulle ha karaokekväll och det vill jag ju inte missa.

Ciao

Meddela din åsikt
Jag heter: Måns

haha jo vi gick...=(

2007-11-04 @ 11:29:33
Jag heter: Sara

Måns: Naaah, stackars :/


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback