she knew she wouldn't make it

Tjow!

Jag slutade för en och en halv timme sedan men sitter kvar i skolan och brottas med min engelska bokanalys. Det går åt skogen.. typ. Jag är inne på tredje versionen av den nu och jag kommer ingenstans. Först hade jag skrivit nästan en sida om ingenting.. så det tog jag bort och skrev om. Inledningen var bra så den fick vara kvar, men därifrån började jag om. Det blev en hel sida med bara en massa svammel som inte hängde ihop med tesen. Nu har jag formulerat om min tes och tagit bort hälften av det jag hade skrivit andra gången också. Jag har sparat allt som jag tagit bort i ett annat dokument och det täcker just nu mer än en sida. Det som jag har tagit bort är alltså längre än vad det är menat att hela analysen ska komma att bli. Det tar bara en himla massa onödig tid när jag skriver en massa som jag sedan inte tar med. Suck. Varför kan jag inte göra rätt från början för? Hatahatahata...

Förövrigt hade jag kemiprov innan jag slutade. Det måste ha varit våldsamt lätt med tanke på att jag inte pluggat något och inte tyckte att jag fattade. Men det gick bra i alla fall. Det mest störiga var väl att jag missade tjugo över ett-bussen med ungefär fem minuter. Fem över hade jag två frågor kvar att svara på, så jag var väl klar ungefär kvart över. Då skulle jag läsa igenom det också, och även när det inte är blixthalka är det omöjligt att hinna till bussen på fem minuter. Suck. Det är ungefär därför jag sitter här nu. Det är ingen idé att åka hem tjugo över två eftersom jag bara hinner vara hemma i en halvtimme innan jag måste åka upp igen. Då blir jag bara opepp och så blir det ingen träning alls. Mindre bra.

Tjaaa.. ska man försöka vara lite internationell igen då.. well..

Meddela din åsikt
Jag heter: Bells

Jag är imponerad över att du kan jobba i skolan. Det kan aldrig jag. Fast...jag kan ju inte jobba hemma heller. Allt är så tråkigt. AAAAAAh.

Jag heter: Sara

Bells: Hahah, du märker ju att jag jobbar arslet av mig när jag sitter och bloggar samtidigt. Jag är också rätt värdelös på att jobba i skolan, i alla fall på lektionstid. Det går rätt bra om jag sitter kvar efter.

2007-11-22 @ 12:54:18
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback