See the world through different eyes

AHAHAHAH x'''''D

Vilket av följande är ett simsätt i medleysim?
a) spindelsim
b) kosim
c) hundsim
d) fjärilsim

Även kosim.. Den frågan var värd 2000 kronor på postkodmiljonären. Meneh.. hur simmar en ko? Det kanske är lite så jag är?

Hur som helst. Det var inte det jag skulle skriva, det var bara spontant för att det var det fulaste jag hört idag. 

[Flash 20,10. Carola är inblandad i idol och sitter i juryn och fjollar sig. Jag tror att jag får mjäll.. typ.]

Jag var på hockey igår igen. Brynäs-Färjestad blev 2-5 och var en ganska tråkig och sömnpillerartad tillställning. Nu har jag sett en seger, en oavgjord och en förlust, så nu vänder det igen. Höhöh. I alla fall så hade det kunnat bli ännu mindre bra. Frida hade glömt biljetterna hemma. Hahah. Men hon kom på det innan hon klev på bussen så hennes papps kom farande med dem och så körde de ikapp bussen så att hon fick kliva på i kungsgården. Jaaa, tänk om vi kommit ända till Gävle utan biljetter. Vi lyckades sätta oss precis bakom några stöddiga och välstärkta Färjestadssupporters som bjöd oss på chips när matchen var slut för att vi inte skulle vara ledsna över att Brynäs förlorade. Hahah. Det kändes dock inte så bra så vi avböjde vänligen men bestämt. Typ.

[Flash 20,34. Aaaaaahhhh... mera idol.. mera Carola.. hon sabbar detta verkligen.. Ååååh.. hennes fjolliga röst hör inte hemma i den där pondusjuryn. Hon verkar ju helt vettskrämd. Det går inte att kritisera och försöka vara ödmjuk samtidigt. Fy. Och idolerna skriver sin egen vinnarlåt.. "..och ingen av oss heter Gösta.." Hahah.]

Vi åkte skridskor på idrotten idag. Det var inte så kul, fast ändå lite. Jag orkade inte släpa mina egna så jag lånade ett par. De var lite stora så mina fötter bara åkte omkring i dem och vek sig inåt så att det kändes precis som när jag försökte åka långfärdsskriskor i längdåkningspjäxor på friluftsdagen i åttan. För övrigt hade jag inte åkt skridskor alls sen ungefär då, så jag hade ju glömt bort hur man gör. Men hur som helst, Guido hade oss att göra prästens lilla kråka, på skridskor. Haha.

Sedan hade vi nationella uppsatsen i engelska. Jag har ingen aning om hur det gick. Jag tror att jag hittade hyfsat med ord och kunde på ett ungefär uttrycka mig som jag ville hela tiden, men jag upptäckte ibland att jag var osäker på stavningen. Skrämmande. Börjar man tänka efter så går det ju inte alls. Då ändrar man och så var det säkert rätt från början. Angående titeln till exempel. Jag skulle skriva through och skrev såklart precis såhär från början. Sen tyckte jag att det såg så fult ut så då vågade jag inte ha det kvar. Då var jag tvungen att formulera om mig och så blev hela meningen jättekonstig. Nej usch. Jag vill inte ha reda på det här resultatet heller. Inte än. Det känns inte riktigt bra. Tror jag.

Meddela din åsikt
Jag heter: sara

GOD(!) we hate carola, almost!

Jag heter: Sara

sara: jarru.. fast måste motvilligt påstå att hon sjunger bra. ehe..

2007-11-18 @ 22:14:03
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: sara

jo, men sen tar det stopp

2007-11-18 @ 22:27:47
bloggintresserade klickar här: http://solsson.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback