for so long now

okej vänner..

Ännu en söndag har gått till handlingarna. Denna har jag kastat bort på ingenting. Rätt skönt egentligen. Jag gick hemma och var rastlös och undvek allt vad skolarbete hette. Najs. Då fick jag för mig att jag skulle åka till Gävle och titta på en simtävling. Tjoho. Jag visste att de skulle åka från Hoforshallen klockan ett så jag tog kvart över tolv bussen till Hofors. Jag kom dit fem över halv så jag gick in på simhallen och väntade. Där hittade jag Alva och Wilma som hade spelat innebandymatch och därför inte skulle vara med och simma. Hittade även Emelie, som vad jag har förstått är deras tränare. Sammanträffande så sig. Tio i ett gick jag ut igen och tänkte att det väl borde komma någon snart. Men det gjorde det inte. Surt. Någon minut före ett åkte en simmare med familj förbi uppe på vägen och vinkade åt mig. Då insåg jag att de inte skulle komma någon som jag skulle kunna åka med. Då stod valet mellan att ta bussen tillbaka hem och fortsätta tröka runt, eller åka buss till Gävle och titta på simtävlingen i alla fall. Jag valde det senare alternativet. Desperado. Jag småsprang till busstationen och hann med kvart över ett bussen och lyckades även åka gratis. Var livrädd att det skulle kliva på en kontrollant eftersom jag bara hade betalat för att kunna åka inom Hofors när jag klev på bussen hemma. Ehe. Kom till Gävle i alla fall och förundrades över att jag faktiskt hittade till badhuset. Jag behöver inte skriva att det faktiskt bara var rakt fram. Beröm mitt lokalsinne istället. När jag kom dit fick jag veta att någon sagt att folket inte behövde samlas vid Hoforshallen eftersom alla i alla fall hade skjuts in. Hur som helst Simmandet gick bra. Alla söta barn simmade en massa fort och Emma fick till och med en medalj. Tihi. Hem fick jag i alla fall skjuts och det var ju bra.

Jag är ledig imorgon. Eller ja, jag måste ju försöka göra lite nytta. Men det ska bli en massa skönt att kunna gå hemma och söla på morgonen i alla fall.

Meddela din åsikt
Jag heter: sara

fan vad kul, att bara åka och kolla på simtävling sådär...humhum. Jag saknar stockholmsfärderna mot Eriksdalsbadet...varför gör vi inte såna längre? :(

Jag heter: Sara

sara: jadu, det kan man ju undra. jag har också tänkt på det. varför gör vi inte det längre? Simtävlingar är roligare när man inte deltar.. tycker jag (:

2007-11-28 @ 16:24:34
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: sara

hehe, nja...jag pallar inte titta på simtävling..men world cup är ju galet kul att titta på :)

2007-11-28 @ 20:25:34
bloggintresserade klickar här: http://solsson.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback