nowhere feels like home

Heihoo!!

Jag vet inte varför jag är så seg på att blogga. Jag känner att jag för närvarande har väldigt bristande kreativitet. Så fort jag sätter mig ner och försöker skriva ihop någonting så blir det världens stillestånd i huvudet. Blääh. Jag har inte ens orkat göra färdigt cyperninlägget, och nu känns det verkligen som om det inte kommer att bli klart heller. Fy mig.

I går var det i alla fall simtävling i Avesta som gällde. Alva, Wilma och Elin var med ifrån min grupp och alla tre simmade hur bra som helst. Det är lite synd att det finns så många duktiga tjejer som är födda -97, det gjorde att ingen av dem fick några priser. Men de slog en hímla massa personliga rekord i alla fall, och det är ju det viktigaste.

Jag har börjat titta på "Snapphanar". Den är hur bra som helst. Jag började titta igår kväll, men orkade inte titta klart. Tror att jag ska göra det nu faktiskt.

Imorgon är det simtävling i Ludvika som gäller. Jag åker mest med som ledare för Elin, men har lovat att ta hand om Birgittas simmare också eftersom inte hon kan vara med. Vi åker tidigt utan helvete, 07,00 från hallen, så det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Ehumm.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback