you're beautiful the way you are

Dagen idag har bara handlat om simning. Varför bli förvånad? Imorse var det ju hajarna som gällde. De var jätteduktiga som vanligt. Jag var tvungen att testa dem lite så jag skrev en skylt med vad de skulle simma och sedan fick de klara sig själva. Det är nämligen så att jag ska ha tre grupper själv på måndag, eller ja, baddaren är ju Malin med och har också. Grejen är den att baddaren och hajen krockar litegrann så hajarna måste simma ensamma i en kvart. Men det gick ju prima för dem att simma efter skylt imorse, så det gör nog det på måndag också.

När vi kom hem tog mor och jag en liten vårpromenad och sedan var det dags att åka till nästa badhus. Gästrikeserien i Sandviken som ledare för Max, Adam och Linnéa. Jag simmade själv också faktiskt. Tro det eller ej. Det gick väl inte så där lysande. Jag simmade 100m bröstsim, kan inte minnas när jag gjorde det senast. Simmade fyra sekunder över pers men kom i ala fall trea, heja mig. Därmed inkasserades en fin bronsmedalj. Jag är bäst. Det gick nog bra för i princip alla i övrigt också. Det belv jättemycket medaljer och pers åt alla möjliga håll. Det är så himla kul.

Pappa har nästan tapetserat färdigt mitt rum nu, det blir himlans snyggt. Nu sitter den vita tapeten uppe på nästan två väggar, bara en vägg kvar. Imorgon ska mamma och jag åka in till Valbo en sväng. Då ska jag köpa lite bokhyllor, ett cd-ställ och en tv-bänk, sedan ska det möbleras lite. Jag längtar verkligen efter att få flytta tillbaka till mitt rum. Jag har bott på en tältsäng i vardagsrummet i två veckor nu och min rygg tar verkligen stryk av det. Det är liksom för mjukt, jag ligger som i en grop ungefär. Inke skönt i längden.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback