we've gone a long long way

Det är jobbigt med sommartid, en timme kortare sömn sätter sina spår. Fy. Var ju tvungen att gå upp halv tio, trots att min inbyggda klocka bara var halv nio. Usch, det tar ju ett par dagar att ställa om sig. Senast alldeles precis nu gick jag miste om en timme. Jag sitter vid datorn i vardagsrummet och blänger då och då på klockan på stereon som står på 19,45. Aha tänker jag och startar TV:n, snart får jag se Playa del Sol. I helvete heller, klockan är ju kvart i nio och sportspegeln är i full gång. Åh så störigt. Jag är ju inte så smart att jag tittar på klockan i datorn som ställer om sig själv.

Hur som helst åkte mor och jag till Valbo imorse. Mor resonerar som så att åker man tidigt dit så kommer man tidigt hem igen, och det kanske ligger något i det. Vi åkte redan klockan elva, vilket kändes som tio och därmed fruktansvärt tidigt. När vi kom dit så visade det sig att Andreas Johnson skulle göra ett promotionuppträdande och signera skivor klockan tolv. Mycket trevligt. Jag hade bestämt att jag skulle köpa hans skiva, och det var ju ett lysande tillfälle att göra det nu. Nu fick jag den ju till och med signerad. Fniss.

Själva ärendet till Valbo var väl egentligen IKEA. Jag kommer att få ett renodlat IKEA-rum, men det gör inte så mycket eftersom de har jättefina och bra grejor på IKEA. Jag köpte idag en TV-bänk (äntligen), en bokhylla och en matta för pengarna som mormor sponsrade med. I övrigt köpte jag en cd-pelare och mor sponsrade med ännu en bokhylla samt en väggfast hylla. Nu är det bara soffan som fattas, eftersom vi inte lyckades få den med oss den här gången. Pappa har byggt ihop TV-bänken, den är jättefin.

När jag kom hem och hade tagit mig ikapp med matten tog jag fram den husliga sidan hos mig själv och ställde mig och strök en massa kläder. Eftersom min mor höl på och skurade golvet på mitt rum tänkte jag att jag kunde göra lite nytta samtidigt som jag tittade på hockey, eller mer lyssnade på hockey. Det tog mig en hel hockeymatch att stryka de gigantiska högarna som hopade sig i vardagsrummet, men jag kände mig duktig efteråt i alla fall.

Vi åt intressant mat idag. Mamma hade gjort någon sorts cyrryfisk med något äppeltjofräs till. Cyrry och fisk är en udda kombination tycker jag, men det var gott i alla fall.


image241
Hottie <3

Meddela din åsikt
Jag heter: Hlena

HEEJ honom såg jag...i...Lördags. I skövde...kul att veta.. typ. ah. Dina bloggar är skoj att läsa. :) hejs

Jag heter: Sara

Hlena: Jejj, kul att du diggar det jag skriver (=

2007-04-11 @ 11:35:54
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback