do our ways converge, or do they separate to nowhere?

Usch. Skitdag. Det mesta har på ett eller annat sätt gått emot mig idag. Det började redan i morse när jag fick springa till bussen. Jag trodde jag hade jättegott om tid på mig, tog till och med på mig mina klackskor eftersom jag trodde att jag skulle kunna transportera mig lugnt och säkert till busshållplatsen. Men inte, halvvägs ner för backen gjorde jag min sedvanliga klockcheck (hmm, mysigt ord) och noterade att klockan var fjorton minuter i. Bussen brukar komma fjorton minuter i. Helvete. Jag fick börja småspringa lite lätt, och det var inte det lättaste i de där skorna. Jag kan ju knappt gå i dem. När jag kom ner till soptunnorna såg jag att bussen kom, då är det fortfarande ungefär femtio meter till busshållplatsen. Helvete Helvete. Då fick jag kuta i mina skor. Inte kul. Bussen fick typ tvärnita och jag kände mig jättedum. Jag ska försöka ha lite marginaler i fortsättningen, typ gå hemifrån senast tjugo i.

Skoldagen har varit helslapp. På tyskan fick vi sitta i grupprummet ochj jobba i den där dötrista blå grammatikboken. Jag är så glad att jag är i princip klar med den, för det är det värsta som finns. Vi hade något muntligt tjofräs igår som kändes jättedåligt. Sara, Sofie och jag pratade om simning, men det gick ganska åt helvete för mig. Jag hatar att prata. I alla fall så hade Guido två grupper kvar att lyssna på idag, därför fick vi jobba själva.

Svenskan sög som vanligt. Vi hade redovisning av de där dikterna vi jobbat med i typ tre veckor. Man skulle presentera en dikt med bild och musik. Det sög, verkligen. I och för sig var våran dikt ganska fin, men ändå, så himla töntigt. Dikten hette Ur idyll och epigram (fjåll) och var skriven på 1800-talet någon gång. Det enda positiva var att redovisningarna gick så himla fort att lektionen var klar på tjugo minuter, och hon hade inte planerat in något mer. Alltså fick vi långlunch, skönt. Vi har i vanliga fall lång lunch på onsdagar, men idag fick vi två timmar. Då traskade jag, Lina, Josse, Emma och Michaela ner på bruket och köpte glass. Nice.

En timme fysik var i princip det ända vettiga jag hade idag. Engelskan var inställd på grund av att lärarna hade studiedag på eftermiddagen. Jag och Michaela satt kvar i skolan ändå, men jag fick inte så mycket gjort. Vi ska typ skriva något lall om ett engelskspråkigt land, och jag har såklart valt Australien. Det går lite segt just nu, men det ska nog fixa till sig. Jag behövde ju inte ha något fotolall heller eftersom lärarna studiedagade sig, jisses vad skönt att få åka hem.

Ikväll ska jag kolla på hockey och heja som en tok. Lyckas Brynäs vinna ikväll finns det en stor risk att de klarar matchen hemma på fredag och därmed tar sig till semifinal. Går de till semifinal ska jag, Frida, Josse och Sofie in och se första matchen som väl blir på onsdag tror jag. Det skulle vara jättekul att få gå på hockey igen, så nu ska det hejas.


image237
Blir han hjälten ikväll också?

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback