and how do you keep your feet on the ground

Igår hatade blogg.se mig igen, det händer rättofta nu faktiskt. Jag var dock lite finurlig den här gången och sparade det jag skrivit så här har vi det;

Tisdag 20 mars 22,53

Ååh, jag är så fett trött nu. Två timmars hårt tränande sätter sina spår. Uuh. Men det är ju så himlans roligt också. Maarit är en så bra tränare (instruktör?) att man blir superpeppad att lägga på tungt tungt tungt på pumpen. Jag har slutat ta astmamedicin före träningarna eftersom jag inte är helt hundra på dess effekt, men det gör att jag blir trött fortare eftersom jag inte får i mig lika mycket luft. Det blir av den anledningen också jobbigare varav jag inte kan lassa på ännu mer på stången. Jag känner mig dock ganska så stark ändå, jag är inte den som har allra minst på. Maarit mobbade mig lite idag. Hmm. Hon frågade först vad jag hade tänkt mig att jag skulle öka på och ansåg sedan att det var på biceps det skulle ske. Jaså tänkte jag då, inte en chans. När vi väl kom till biceps sa hon att alla skulle kolla hur mycket jag lade på (gömma mig bakom sax) och sedan höll hon koll på mig och såg till att jag överlevde. Fniss. Något pinsamt men ruskigt peppande var det. Taha. Boxen körde jag med Rebecka. En slutkörd Sara v.s en pigg Rebecka kan ju bara sluta på ett sätt. Hon är så himla stark. Det är inte kul att köra det där när man ska boxa över den andra till andra sidan. Jag lyckas inte rubba Rebecka en millimeter, så fruktansvärt frustrerande. Hon får liksom "vara snäll" och hjälpa till. När hon sedan boxar på mig så flyger jag som en vante, idag brakade jag till och med in i väggen. Hej klen. 

Det mest raffinerade som hände i skolan idag var att vi gick igenom fysikprovet (igår fick vi bara se betyget). Jag kände mig så himla macho då. Jag hade förlorat 2,5 poäng bara varav två var på sista uppgiften som jag inte svarade på alls. Den andra halva poängen var ett avrundningsfel, hej irriterande. Jag är i alla fall himla nöjd med det. Jag tyckte att det var ett svårt kapitel och jag var osäker på massor av uppgifter, men jag är bäst. 

Dubbeltimme i tyska är jättejobbigt, jag förstår inte varför folk vill ha det så. Nog för att kursen kommer ta slut fortare, men det är ju så jobbigt. Första timmen fick vi dock spela spel, det var kul. Det heter personality och går ut på att man ska veta vad folk anser om sig själva i olika frågor. Kul. Sofie får alltid typ familjefrågor, typ om hon vill adoptera barn och sådant. Andra timmer gjorde vi någon dryg vägbeskrivningsdialog där man skulle ta sig ett varv runt en stad med hjälp av den andras beskrivning. Trök. Sofie och jag läste upp våran snygga dialog också, den är bäst.

Imorgon är det långdag. Det är jobbigt. Jag vill inte gå sådär längre, fast jag älskar ju mina torsdagar. Fotomänniskan ville att jag skulle ta med mig en reklamannons imorgon, ingen aning om varför. Jag tror att jag tänker "glömma" det i alla fall. Suck.

Nu är det sovning.  



Onsdag

Idag har det varit flytta-till-skolan-dagen. Onsdagar är riktigt jobbiga, tre olika språk plus lite fysik och tre timmar jättetråkigt individuellt val.

På tyskan hade vi lång dryg genomgång om prepositioner och annat fjåll som styr dativ. Det är så drygt med genomgångar, särskilt eftersom man alltid går i genom samma saker åttahundraarton gånger, och aldrig är det någon som kommer ihåg någonting. Usch. Skulle folk komma ihåg det som gås igenom minst lika många gånger på högstadiet skulle man behöva läsa språk i max två år.

De som fixar maten åt oss fick pluspoäng av många idag. Vi fick varma mackor till soppan och det var supergott. Varje gång mattanterna ställde fram en ny plåt så vallfärdade folk dit och halvt slogs om mackorna. Det såg jättelöjligt ut och folk som inte hann fram till mackorna blev jättesura, fniss.

Jag var iväg till biblioteket idag och lånade om min bok. Dessutom hittade jag en barnfaktabok om Australien som jag ska använda till mitt engelskaarbete. Det är så tråkigt att skriva arbeten, särskilt på engelska. Jag har hittills bara skrivit lite på svenska, men jag har fram till påsklovet på mig.

Fotohelvetet är så sanslöst tråkigt. Eftersom jag inte har photoshop hemma kan jag ingenting om det programmet. Jag sitter mest och leker lite och försöker förstå, sedan hinner jag glömma allt under den vecka som går till nästa gång.  Usch. Idag smet jag lite tidigare, det är så bra att ha bussar att skylla på ibland. Jag gick ner på hoforshallen och lade mig och halvsov istället. Hade det inte varit för att läktaren är så himla hård hade jag säkert somnat.

Träningen gick inget vidare idag. Jag kämpade mig igenom hela träningspasset, men det kändes som om mina armar inte alls svarade när jag sade åt dem att anstränga sig lite. Det gick hur bra som helst att simma F3, alltså konditionsfart, men så fort det blev F4, alltså hårt, kändes det som om jag inte kom någon vart alls. Jättejobbigt var det. I och för sig har jag drabbats av en dos träningsvärk igen, eller inte riktigt träningsvärk, mer stumhet och seghet i musklerna. Ont i vaden har jag, men jag förstår inte hur jag kan ha det. Det ingår ingen träning för vaderna i pumpen, och inte i boxen heller tycker jag. Det är andra veckan i rad som jag fått ont i vaden efter träningen i alla fall, ska forska i orsaken.

Tjohej

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback