too little time, too many feelings

Sista måndagen!!!!! Vad härligt det låter. Mwuahaha. Nästa måndag ska vi städa och fjålla omkring s¨å idag var det sista måndagen med vanliga lektioner.

Vi hade fysik istället för kemi timme 2. Anders ansåg att vi minsann inte skulle ha någon sovmorgon där inte. Jag förstår inte riktigt varför vi måste traggla med fysiken in i det sista. Vi ska tydligen inte ha prov på det här sista kapitlet. Kursen tar inte slut, utan fortsätter fram till jul. alltså kan det inte göra så mycket att vi ligger lite efter med tid. Vi måste ju kunna ta igen det i höst. Baah.

Idrotten var ju riktigt kul idag. Vi var fem stycken. fem av tretton, det är inte ens halva klassen. Det var jag, Fredrik, Simon, Daniel och Mattias. Vi spelade fotboll nere på stålringen. Det var två killar i SP04 som hade oss. Jag älskar fotboll. Verkligen. Fotboll borde inte få existera. Det är inte bra för mänskligheten. Jag kan inte hantera en boll. Bollar hatar mig - jag hatar bollar. Först gjorde vi något slags passningsövningar. Jag kan fan inte ens få iväg bollen rakt. Det är så roligt. Sedan får man en upplyftande kommentar av Guido; "när a-laget gör det här brukar det också missas en hel del". Ser jag ut som en a-lagsspelare? Nej, jag ser ut som om jag aldrig har sett en fotboll. Fan.

På samhällskunskapen gjorde jag ingenting som vanligt. Fan. Jag bordebordeborde ha gjort det där lilla arbetet för längesen så skulle jag kunna sitta och spela kort med gott samvete. Hmm. Meningen är att jag ska syna svenska medier. Det låter ju lite roligt, men saken är den att jag inte riktigt begriper hur han vill att det ska se ut. Idag avr det fjärde veckan irad vi satt och spelade kort på samhällskunskapen. Det är egentligen inte så fruktansvärt smart, men bara jag ser till att få in det där lilla arbetet till nästa torsdag så borde det vara lungt. Den här kursen tar ju inte heller slut, så det kan inte vara hela världen om det int kommer in heller..

Sista timmen gick vi igenom mattediagnosen. Andragradsfunktioner. Det finns sisådär fyra-fem metoder att lösa dem med. Förutom att jag aldrig vet vilken metod jag ska använda så känns det rätt bra. Det är bara förvirrande alltihopa. Jag krånglar till allting, men kommer ändå fram till rätt svar till slut, i alla fall lite positivt. Provet imorn måste gå bra. Måstemåstemåste få MVG på det. Får jag inte det så är den här kursen ganska körd. Det är lite konsigt att tre prov kan avgöra vad man får på en hel kurs.
_______

Förövrigt är jag sjuk. Igen. Förkyld, fast inte lika mycket som förra gången. Frida måste ha smittat mig i Falun i Fredags. Baah. Annars borde jag ha simmat idag. Det var sju evigheter sedan jag gjorde det. Det var för den delen sju evigheter sedan jag tränade över huvud taget. Jag tror inte att jag har rört en muskel sedan Vårruset. Skamligt. På onsdag blir det inte heller någon träning, nationaldagen som det är. Får se hur det blir. Ska försöka hålla igång lite i sommar i alla fall.   

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback