tell me you won't go away

Shit vad surt. Jag fyllde nyss i världens mest seriösa lista och sedan försvann alltihop. Vilken miss. Får ta och göra om den helt enkelt, det har jag dock inte lust med nu.

Idag sov jag över för första gången i mitt liv. Lina skulle komma hit halv tio så skulle vi åka till edsken tillsammans. Något ändrade planer blev det. Jag vaknade tjugo i tio. Tio minuter efter att vi skulle ha åkt. Mina planer var att gå upp kvart över åtta. Jag vet att klockan ringde då. Jag vet att jag snoozade ett par gånger och sedan tröck på fel knapp så att den stängdes av. Vad jag inte förstår är hur jag kunde bli så himla medvetslös sedan. Lina hade ringt på hemtelefonen två gånger och hon hade plingat på dörren flera gånger. Hon fick ju åka ensam i alla fall. Sista gången hon plingade på hann jag öppna och säga att jag hade sovit över. Som sagt vaknade jag tjugo i tio. Då blev det ju lite bråttom. Tjugo minuter senare skulle jag liksom infinna mig i edsken. Jag skulle klä på mig, äta frukost, packa badkläder, packa matsäck och åka över en mil på moped på tjugo minuter. Någonstans sprack det. Frukosten fick hoppas över, lika så packandet av matsäck. Tio i tio drog jag ut moppen ur garaget. ganska snabbt marscherat ändå. Sedan blev det sextio knyck hela vägen upp till Hofors. Ett snabbstopp på sparköp fick hinnas med för inköp av macka och dricka. Kvart över var jag vid edsken.  

Vi gjorde något slags tipspromenad som handlade om lärarnas bakgrund och så vidare. 16 frågor som vardera passade på en av de fem NV-lärarna. Nu vet jag tillexempel att Anders vid något tillfälle somnat på cykeln. Hur fan kan man lkyckas somna på cykeln?. jag vet även att Risberg har kört på en get. I mitt elaka sinne gissade jag på Tomas. Jag tänkte att det kanske var så han tog över getens ande. xD. Nej, vad elak jag är. Fy Sara, dum Sara. Hur som helst så fick jag hela ett rätt. Jag är så bäst.

Därefter spelade vi kubb med treorna. De hade bestämt att de skulle krama en varsin etta och sedan spela kubb med denne. Lagen blev alltså mixade. Typ tre ettor och tre treor i varje. Mitt lag vann såklart, fast vi hann inte spela färdigt. Vi skulle visst spela volleyboll istället. Jag hatar volleyboll. PÅ tre matcher idag rörde jag inte bollen en enda gång förutom då jag servade. Fy fan. alla bollsporter kan bara ta och dö någonstans. Jag hatar alla sporter som heter något med boll eller på annat sätt har en boll inblandat. Bläh.

När vi var klara vid Edsken, vid ettiden någon gång, åkte Lina och jag ner till skolan för att städa ur det sista ur vårat gamla grupprum. Dessutom gjorde vi en rokad i det nya grupprummet också. Vi slängde ut allt skräp, alla böcker och allt annat i en hög på golvet i det lilla utrymmet utanför. Bland annat hade någon, sedan igår, hivat in en itusågad soffa i vårat rum. Den åkte ut. Andra trevligheter var glas med raklödder, trasiga klockor, en tillbringare med vatten, cd-fodral, vimplar, allt möjligt. Allt åkte ut. Nu ser det acceptabelt ut där inne, men inte lika acceptabelt ut utanför.

Sedan var det breddningskurs på industriområdet. Det blev en timmes vandring. Jag hade såklart inget block eller penna med mig. Det var ju som sagt lite stressigt imorse. Det är svårt att lära sig när man inte kan skriva upp, men jag får ta tag i det här nu.

Efter breddningen var det direkt till Hoforshallen för att avlägga simprov inför sommarjobbet. Det är riktigt jobbigt att hämta upp dockan på den djupa delen. Särskilt när man har simmat en längd och är lite andfådd innan. Usch. Klarade det utan problem i alla fall. Förhoppningsvis blir man, genom att visa upp lite färdigheter i simningen, placerad som badvakt på kollot.

Det här var verkligen en dag när händelserna avlöste varandra. Efter simprovet åkte jag tillbaka till Edsken där vi hade lite avslutning med simningen. Vi grillade korv och spelade brännboll. På brännbollen fick jag vara med om en riktigt läskig grej. Pia slog ett helt perfekt slag som jag skulle ta lyra på. Det var som gjort för det. Bollfan studsade dock ur mina händer och rätt upp på halsen. Mitt på struphuvudet. Jag tappade luften en aning och blev helt tårögd. Det var jätteläskigt.

Nu åskar det här, så nu måste jag sluta skriva.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback