Midsommmmmmar

Då var det midsommar igen då. Jag skulle på allvar kunna kopiera förra årets midsommarinlägg och publicera det igen. I hela mitt liv har en midsommarafton sett precis lika dan ut. Fikakorg packad och prisbordet och lottringarna nedpackade i diverse påsar. Vandring till gräsplanen bakom Magnus där sjuhundra ungar springer omkring. Gubbarna reser stången. Kerstin spelar dragspel. Folk dansar till  "små grodorna" och "räven raskar över isen". Jag går runt och säljer lotter (det har jag gjort de senaste fem åren om inte längre). Folk är giriga och egoistiska. Alla vill ha alla lotter. Man inser inte att prisbordet egentligen bara består av saker som ingen vill ha. Inget av värde. Bara kaffepaket och reklamprylar från olika företag. 200 lotter hade vi iår. Jag hade hjälp av Linn och Lise att gå runt och sälja lotterna. Vi kom inte ens halvvägs innan de var slut. Jag bad en människa att inte köpa 40 lotter eftersom vi gärna skulle vilja hinna hela varvet runt. "Det gör du inte i alla fall" sa hon och slet åt sig tio lotter till. Det är så fruktansvärt dålig stil. Vad ska en tant med 40 lotter till när det finns en massa barn som tycker att det är jätteroligt med lotteri och behöver lotterna bättre. En annan människa traskade hem och hämtade en lottring till så alla kunde få lotter till slut. Som vanligt var det far och jag som stod för dragningen. Jag vann en t-shirt från scanarc. Jag är bäst. Det roliga var att jag egentligen inte ens betalat för den lotten. Jag tog den bara för att se att det inte var samma serie på de båda blå ringarna (ringen som Tommy gick hem och hämtade var nämligen ganska identiskt med en av dem vi hade innan). Det var det inte. Den ena hette G och den andra hette R. Pappa fick stå och gasta blå Gustav och blå Rickard för att kunna skilja på dem. Det gick det också.    

Ikväll ska mor och far gå ner till Farmor och umgås med Kurt och Margot. Jag får se om jag följer med. Det är ju inte sveriges roligaste sysselsättning även om jag inte brukar lida i deras sällskap. Löken ville även att jag skulle komma till Torsåker och kolla på film med dem. De skulle börja vid sju och så tidigt kommer jag inte kunna komma dit. Problemet är bara att jag inte vet vart de skulle vara och att jag vet vart nån bor och att jag inte hittar i Torsåker. Hmm. Annars blir det hemma vid datorn i vanlig ordning. Trökliv.     

Btw så har det ju vänt nu. Nu blir det bara mörkare och mörkare fram till den 21.a december. Det är väl ett glädjande besked. Me lööv mörker ^^, 

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

jag har haft feber hela dagen jag, kul midsommar :(

Jag heter: Måns

mouhahaha!!! min morbror är überboss på scanarc. nu kan han ta dig i besittning och så blir du han viljelösa slav och får jobba på scanarc resten av ditt liv!!!

2007-06-23 @ 00:26:51
Jag heter: Sara

Malin: Uuuh.. stackars ;___; ta och krya på dig 8)
Måns: Inte koolt. min granne jobbar också där. Det var han som hade fixat t-shirten. Han kanske kan befria mig ^^

2007-06-23 @ 18:40:33
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback