med drömmar om att bli en popidol

Jag gör som Malin och berättar om en helpsycho dröm jag drömde inatt.

Det måste ha börjat uppe på kollot. Hanna och jag och Sjöberg satt i en av boll&lek-stugorna. Har ingen aning om vad vi gjorde där. Sjöberg drog en massa streck på en griffeltavla som om han räknade något. Linda, en annan människa jag jobbar med, blev sjuk och började kräkas en massa nere på fotbollsplanen. När hon tillfrisknade efter jättelänge började alla applådera. Har ingen aning om varför.

På något vis förflyttades jag sedan ner till bruket där jag skulle köpa hårfärg och en rulle marabou mjölkchoklad. Jag var stressad trots att jag hade ganska gott om tid. Klockan var fyra och jag skulle åka med en buss som gick tjugo över. Det fanns ingen hårfärg på någon affär, det visade sig att den jag skulle ha bara fanns på Kicks, men jag köpte i alla fall chokladen. När jag hade rushat igenom alla äffärer var klockan fortfarande fyra. Jag stod och väntade på bussen men höll ändå på att missa den eftersom den stod bakom en annan buss. Bussen jag sedan åkte med stod det Torsåker - Stockholm på. What..?.

Sedan var jag plötsligt på någon form av skolavslutning. Det var en massa barn som fick betyg. Relativt små barn (alldeles för små för att få betyg), bland annat Julia som gått ut tvåan. 

Ja, drömmar är sannerligen ett mysterium.  

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback