just go your own way

Hofors är ett bensinlöst samhälle. Hofors är ett samhälle som väl egentligen saknar det mesta, men just idag speciellt bensin. Det var inte alltför bra eftersom jag hade akut bensinbrist i min moped. Jag märkte det när jag åkte genom rondellen i morse. Shit, mätaren var nere på halva det röda. Jag har ingen aning om hur mycket det är kvar när den är på det röda, men jag blev orloig att jag inte skulle komma hem. Kul att få bensinstopp när man kanske har fem kilometer kvar hem. Inte koolt. Jag insåg att jag måste tanka. All heder åt mig. Jag har aldrig tankat själv på en mack förut. Jag brukar låna pappas gräsklipparbensin. Den enda gång jag tankat på mack över huvud taget var pappa med. Den här gången följde Michaela med som moraliskt stöd. Mycket snällt. Jag åkte till Shell, men där visade det sig vara slut på benisn. Jag stod där vid pumpen och såg dum ut innan jag fick ett kvitto som det stod noll liter - noll kronor på. Jess. Michaela upplyste en människa som kom i bil om att det var slut på bensin och bilmänniskan talade om att det var slut på Statoil också. Bravo. Till plan C - mormor. Jag åkte och fick lite gräsklipparbensin av henne istället. Mycket snällt. Sedan fick jag saft och bullar också. Snäll mormor. 

Jag åkte upp till balen en sväng sedan. Ville bara checka läget lite. Alla var verkligen jättefina och kom i jätteflådiga bilar. Den snyggaste bilen fick dock permanent motorstopp och fick knuffas undan av två starka herrar. Han kom ensam. Shit vad elak jag kände mig, bortskämd och dissig. Typ. Jag står dock fast vid mitt beslut, det hade verkligen inte sett bra ut, och tanken på "maskinrummet" avskräcker mig. Haha.

För övrigt hade jag matteprov idag och jag vill verkligen att det ska ha gått bra. Ett MVG eller ett MVG- borde ge mig MVG på Matte B. Vill ha det. Tror dock inte riktigt att det gick fullt så bra. De två sista uppgifterna förvirrade mig. Jag kom fram till rätt svar ganska på en gång, men jag kunde absolut inte formulera någon ekvation så att det stämde. Lina och jag satt kvar lika länge med samma problem och befann oss i precis samma situation tror jag. 

Rätt hyfsat skönt att vara ledig i morgon. Jag ska bara softa ute på gräsmattan om det är fint väder, annars kanske jag ska försöka ta mig an den där samhällskunskapen. Granskningsnämnden och pressombudsmannen väntar.      


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

Malva och jag gick och dregglade lite över alla fina känningar! sen sjöng vi i tio minuter och drog hem igen, lite onödigt. ^^

Jag heter: Sara

Malin: Okej. Jag måste säga att ni såg lite ogenomtänkt placerade ut där bakom buskarna (x

2007-06-05 @ 20:57:16
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Malin

Nu blev man ju lite nyfiken här, vem blev du bjuden av? ;P

2007-06-07 @ 16:21:17
Jag heter: Sara

Malin: Mjooru. En av dem som kom själv (och är en total kontrast mot mig (mest på längden faktiskt)) ^^,

2007-06-07 @ 19:07:53
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Malin

Jag vill ju inte gissa jag vill ha ett svar :) Thihi ;P

2007-06-07 @ 21:42:31
Jag heter: Sara

Mwuahahah.. NV04 (;

2007-06-07 @ 22:09:09
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Malin

Okej, bara nån ledtråd till då :D Du borde väl vara stolt om du blivit bjuden på bal och allt tycker jag :D

2007-06-07 @ 22:53:32
Jag heter: Sara

Jo, det är jag. Men faktumär att jag blev ganska paff. Jag hade aldrig ens pratat med honom och så frågade han på msn om jag ville gå på balen med honom. Det kändes lite fel.

2007-06-08 @ 23:31:46
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback