i thought you needed some time alone

Såg just filmen "nine months". Den var verkligen helt störd. Helt störd. Lite kul ibland, men mest.. störd. Hugh Grant är i och för sig alltid bra, men resten var ungefär bara bli-störd-och-förbannad-på-karaktärer. Robin Williams har alltid sådana karaktärer. Blir bara nervös på honom. Se den inte, den frambringar bara konstiga känslor i form av "ta hand om dessa människor, de förtjänar ett bättre öde än detta". typ. Vad menade jag med det där då?. Aja.

Skit samma. Det jag egentligen skulle skriva var att när jag stängde av dvd:n så kom jag in på något medicinskt program. Det var en kille som opererades i hjärnan. De mölade fast en järnställning i huvudet på honom med långa, tjocka spikar. Helt sjukt äckligt. Jag satt och dog ganska rejält då. Det gjorde ont i hela systemet. Men det räckte inte. När de öppnade huvudet på honom använde de svängborr, stämjärn och hammare. Precis som om det vore någon jävla träslöjdslektion. Uuuh. Jag fattar inte att man kan utsätta sig för något dylikt. Till råga på allt var han vaken och medveten om allt som hände bara för att hjärnan inte skulle bete sig annorlunda. typ. Äckligt var det i alla fall. Jag gömde mig bakom tv-tidningen. Samtidigt är man alltför nyfiken för att byta kanal eller helt enkelt gå därifrån. Det är ju motvilligt intressant också. Ojoj. Tänk om man skulle ta och bli neurokirurg kanske. Njeeet.
_____

Jag kom bara just precis nyss till en ganska intressant insikt. Det enda jag har kvar i skolan i form av vanliga lektioner är ett matteprov, två vanliga mattelektioner och två fysiklektioner. Sedan är det sommarlov, om jag bortser från breddningskursen då. Det känns överväldigande trevligt faktiskt. Jag längtar efter mitt sommarjobb. Jess.



image284
Jajamensan. Jag tror att den har gått minst fem varv idag <33 
Jag älskar varje låt. Det här är äkta musik

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback