blame it on consequences, blame it on fate

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!! Helvete vad besviken jag är. Jag känner mig kassssssss. Vi fick tillbaka både matteprovet och kemiprovet idag (fysiken har jag inte sett än, och det är nog lika bra att jag låter bli att titta på det). Båda proven gick blankt åt helvete. Kemin är jag trots allt mest besviken över. Jag kan aldrig göra ett kemiprov utan sjuhundra miljoner slarvfel. jag tror att jag hade slarvfel på 10 av 12 uppgifter. Lennart rättar hur snällt som helst och ger mig MVG- på det i alla fall, trots att det är täckt av blåa streck och frågetecken och kommentarer som "men, det var ju det där du skulle räkna ut!!". AAAAAAAAAAH, helvete.  
Att sitta och gnälla över ett MVG- känns jävligt äckligt. Man borde väl vara nöjd med det. Jag accepterar verkligen alla som skulle vara det. Jag är det inte, inte i det här fallet.  Jag vill ha ett MVG och jag vill ha det utan anmärkningar, annars kan det vara. Provet var inte ens svårt. Det var inte en enda jävla uppgift som var svår. Det känns skit att jag aldrig kan visa upp vad jag verkligen kan. Visa upp det prickfritt. Alltid ska det slarvas på alla möjliga punkter. Är man värd ett MVG- när man inte ens kan läsa av miniräknaren? Eller när man inte kan läsa uppgiften ordenltigt så att man vet vad det egentligen är man ska räkna ut? Jag kommer fram till fel lösning för att jag har gjort ett steg för lite? Det är så jävla pinsamt. Det känns som om jag kan byta till HP och bli ett jävla IG-barn. Skita i allt och söka jobb på en parkbänk. Jag lär ju i alla fall inte komma in på någon utbildning om jag inte kan göra saker på rätt sätt.
Lennart säger att det inte spelar någon roll att jag gör de där slarvfelen. Det gör det visst det. Det spelar hur stor roll som helst. Jag har mitt humör emot mig, säger han. Jag är mycket bättre än jag själv tror. Vore jag det skulle jag väl för fan visa det då. Prestera. Jag har höga krav på mig själv. Det suger, men jag ställer dem ju för att jag vet att jag kan uppfylla mina förväntningar. Eller kan jag kanske inte det? Har jag anfallits av IG-baciller som kommer och äter upp min hjärna invändigt?  
Du som nu får för dig att klanka ner på mitt resonemang eller tala om för mig att jag borde vara nöjd, du kan bara gömma dig någonstans eller hålla din kommentar för dig själv.  Man kan inte vara nöjd när man känner att man inte gjort sitt bästa, oavsett vad det leder till för betyg. Jag skulle vara precis lika missnöjd om jag fått MVG utan minus. Slarvfelen skulle ju i alla fall ha varit kvar. GAAAAAAAH. Jag tror jag ska slå sönder något, mörda något. Jag vill mörda min opresterande del. Mörda alla IG-impulser som min hjärna sänder ut i allt större doser. Vad är det som håller på att hända.  

Matteprovet borde jag vara mer missnöjd med. Jag vet dock inte om jag är det. Motvilligt börjar jag inse att jag inte alls är så bra på matte som jag alltid har trott, som jag alltid fått höra. Jag visar ju att jag egentligen inte kan någonting. Jag fick med ett nödrop MVG på A-kursen. Vad fan, Matte A, det ska vara en repetition av högstadiet. Jag ställde till det för mig, men MVG på nationella vägde över åt rätt håll. Nu håller B-kursen på att gå åt helvete också. Jahapp. Kul. Jag ska läsa till matte E. Roligt att jag inte ens kan fixa de första kurserna ordentligt. I nuläget har jag VG på matte B. Provet om andragransfunktioner gick precis så illa som väntat, VG. Det löjligaste är ju hur jävla enkelt det visade sig vara när han gick igenom det. Jag blir så himla störd.  'Du visar inte att du förstår det här', säger Anders. Ska du ha MVG får du komplettera. Det känns inte bra att behöva komplettera till ett MVG. Det ska vara värt MVG på en gång, annars har jag visat upp något som är dåligt. Hur svårt ska det behöva vara att göra rätt från början. Nu ska andragradsfunktionerna nötas in en gång till. På måndag ska Lina och jag göra ett nytt prov. Räcker inte det ska vi göra prov på sannolikhetslära också. Får jag mitt MVG på B-kursen kommer jag känna det som att jag egentligen inte var värd det, men får jag det inte kommer jag verkligen fundera på om jag valt rätt linje. 'Ni går NV, ni ska ha MVG', säger Khosrow.

Nu ska jag tröstäta. Jag ska åka till Torsåker och köpa glass. Sedan ska jag sjunga svordomsvisan och därefter ska det dunkas andragradare tills jag spyr. Jag ska göra om varenda uppgift på det där kapitlet.

Tillägnad mig själv:

Svordomsvisan - Magnus&Brasse

Din satan ...
satan ...
du din satans helvetes jävla skit!
Din jävla skit;
Bondlurk, läbbiga skurk,
ynkliga parasit!
Pottsork, snuskiga stork,
din ruttna rot, din fulla kork!
Avskum, spattig och krum,
du är så jävla dum!
Din usla gam,
din slemmige torsk,
förnicklade pappskalle,
skunk, förbanne mig,
lägg ägg, slibbiga drägg
skitstövel och bandit!
Slashas, ditt vidriga as,
piss och pest och senapsgas!!
Sopprot, helidiot, fan vad du bär dig åt!
Din sabla bock, ditt feta arsel,
våga dig aldrig mer hit!
Attans skitstropp, hörru din
saaaa, saaaatan,
helvete,helvete, helvete, helvete,
helvete,
helvetes jävla skit!


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

jag tycker om dig ändå. jag tänkte också bo på en parkbänk, vi ska kanske dela?

Jag heter: Sara

malin: taack. jag hjärtar alltid dig med. vi kan hjärna dela parkbänk. skönt att slippa bo och arbeta ensam. Vi kan ordna en våningsbänk.

2007-06-07 @ 19:01:08
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback