all your problems will come to you anyway

Idag har jag cyklat en och en halv mil och städat en badplats, ganska bra för att bara vara hemma och ta det lugnt. Mor och far skulle ut och cykla i morse, eller ja klockan var väl elva, och jag tänkte att jag kan väl lika gärna hänga på. Jag följde med på de villkoren att de inte skulle cykla ifrån mig och att de inte skulle störa sig på att jag cyklar sakta. Jag hatar att cykla. Jag hatar allt som är träning för benen, det är så fruktansvärt jobbigt. Vi cyklade fram till Hästboskylten sen ner till vänster genom Prästhyttan så att vi till slut kom fram i Torsåker. Det är rätt fint där ute i bondemarkerna om man tänker efter. I Torsåker blev det en glass före hemtrampandet. Alltså, att cykla hem från Torsåker är det värsta som kan hända mänskligheten. Jag lovar, det är sjuhundra procent uppförsbacke. Det är sju gånger mer uppförsbacke än vad som är möjligt. Först gigantbacken upp till prästgården och sedan sluttar Torsåkersvägen lätt uppför hela vägen. Avlidning på fläcken.

När vi kom tillbaka gick jag raka vägen ner till sjön. Det var inte alls lika kallt som då för tio dagar sedan, men dock fortfarande kallt. Mor tog med sig en kratta ner, hon hade bestämt sig för att förvandla badplatsen från ett vasstäckt ställe till ett lite mindre vasstäckt ställe. En av våra grannar såg när mor spatserade förbi med krattan och följde med själv också. När hon sedan gick hem och hämtade en skottkärra lyckades hon få med sig ett par människor till. Det var hur mycket vass som helst, både ovanpå, i och under sanden. När de förra året försökte förvandla badplatsen till playa måste de ha slängt sanden ovanpå ett tjockt lager med vass. Det var inte helt trevligt, men nu ser det i alla fall bra mycket bättre ut än innan vi började.

Ikväll är det fotboll igen. Sverige - Island. Egentligen är jag inte alltför intresserad, jag tittar mest bara för att titta. Får hoppas att de kan vinna utan hjälp av galna supporters idag. Haha.

image285
Sommar <33

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback