Congratulations and celebrations

Jo, som sagt. Hanna och jag åkte ju för att fira Malin i lördags. Det var i vanlig ordning kulkulkulkulkul. Malin bjöd på jättesmaskiga muffins, eller fluffins som de hette. Det var jättestora chokladmuffins med nutella och marschmallowfluff, müms.

Efter det spelade vi lite eyetoy, det är jätteroligt men att säga att man fått träningsvärk av att spela tv-spel låter ju som 'hej, jag är totalt otränad'. Kul i alla fall. Därefter hoppade vi mot Chinarestaurangen (ja, vi gick omkring och knäppte 'hos Stina-hopp' runt hela Hofors innan vi kom fram. Bland annat hoppade vi vid bankomaten och vid Hagaskolan. Väl framme åt vi en massa smaskigt och lyssnade på en människa som ägnade sig åt ett barnförbjudet telefonsamtal på engelska. Seriöst, helt störd. Hon var aspackad och när de skulle gå stannade hon och drog upp hela sin livshistoria för oss. Vi hade ganska kul åt det när vi gick hem sen i alla fall.

Tillbaka hos Malin blev det först lite Buzz (som Malin ALLTID vinner) och sedan Disney-trivial. Jag kan inte säga att jag kan briljera på det, det är så många filmer jag inte har sett, men det är roligt i alla fall. Efter att ha spelat två gånger tittade vi på Robin Hood. Jag älskar den filmen, den är så otroligt klipsk och välgjord. När Malin ska gifta sig med honom kanske jag kan få vara tärna eller något ^^

Vi låg och pratade till halv sju och snarkade sedan till halv ett. Då gick vi ut och knäppte lite mer hoppkort. Det var roligt ända tills Hanna ramlade bakåt och slog huvudet i en sten. Då tog vi det lite lugnt och spelade Göteborgsvarvet istället. Det är som Monopol fast i Göteborg. Jag vann. Jag vann. Jag vann. Jag ägde ut dem totalt. Efter fyra timmar hade jag gjort Malin bankrutt och Hanna mycket fattigare än hon tidigare var och efter sålda investeringar ägde jag ungefär fem miljoner. Kul spel.

Jag hade jätteroligt hela helgen, jag älskar er <333

image294
Hopphopp

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

vi har liksom en varsin grej vi vinner på; jag har Buzz, Hanna har Disney-trivial och du har Göteborgsvarvet. :D

Jag heter: Sara

Malin: Ja precis, då får ju alla briljera lite. Fast det känns som att vinna Göteborgsvarvet är mer en turgrej xD

2007-08-01 @ 18:28:41
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback