You give love a bad name

Hmm.. Efter några dagars uppehåll har jag fått för mig att jag kanske borde blogga igen. Det har varit lite körigt, så jag har inte hunnit. Inte bra. Jag är en slarvig människa, skärpning.

I lördags var vi (jag, Hanna, Rebecka, Roghe och Gustav) hem till Malin och kollade film. Det var roligt. Som de barn vi faktiskt är så började vi med att titta på Bilar. Den var jättesöt. "Äsch, ta dig i backluckan" *fniss*. Jag diggade Bärgarn skarpt, i alla fall hans tänder. Han ser ut lite som "Farbror Frej", och han är min idåål. Efter filmen försökte jag och Roghe samköra på Malins träningsmaskinsak. Det kändes ruskigt fånigt och såg nog ungefär lika fånigt ut. När vi sedan fick för oss att se en film till och det blev Hitta Nemo så kan man ju börja fundera. Den filmen är också ruskigt söt, särskilt havssköldpaddorna.

På söndagen åkte vi till bror och Bella. Bella var jättesöt som vanligt, hon kramade mig på en gång och var jättemysig. Jag fick en julklapp också, nämligen Jan Guillous Madame Terror. Jag har ingen aning om vad det är, men. Sedan hade bror bränt lite filmer åt mig, så jag fick en dvd med tre Wallanderfilmer och Titanic. Bror fick bland annat ett kort på mig (det måste vara den bästa julklappen man kan få). Bella traskade omkring med tavlan och sa mamma hela tiden, gullunge. Hon kallade mig mamma när de var här sist också, hmm.

Jag fick träningsvärk och ont i ryggen av idrotten igår. Synd om mig

Meddela din åsikt
Jag heter: Måns

Har du lyssnat på Bon Jovi eller? (överskriften)

2007-01-12 @ 23:38:47
Jag heter: Sara

jaah ^^ kärlek till den låten


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback