We're gonna party 'til the cowboys come home

Idag har jag gått i skolan igen efter två dagar med en inte allt för trevlig läpp. Idag var den dock hyfsad. Jag lyckades med lite möda dricka ur ett vanligt glas i morse och det fick avgöra. En torsdag var annars en ganska behaglig startdag. Mina torsdagar kommer inte att vara så ansträngande den här terminen eftersom mitt individuella val ligger på onsdagkvällar. Jag hade matte imorse, sedan håltimme och slutligen tyska. På håltimmen tog Lina och jag ett litet genrep av våra PowerPointPresentationer som var menade att skulle redovisas imorgon. Nu har dock Sofia tagit och blivit lite sjuk så att de måste skjutas upp en vecka, oj så ledsna alla blev. Jag blev ganska glad vid det beskedet eftersom det innebär att jag kommer hinna ta ut stygnen innan och förhoppningsvis ha en läpp av lite mindre size. Dessutom kanske jag slipper sluddra på F eftersom den bokstavens uttal innebär att man sätter tänderna mot läppen och det gör ganska så ont i mitt fall just nu.

Jag var helt inne på att jag skulle ha massor att göra idag, men nu när redovisningen blev uppskjuten så slipper jag fundera på det. Jag skulle behöva läsa en massa fysik eftersom jag missade tre timmar när jag var hemma, dock rymde Anders innan han hann tala om vad jag skulle läsa. Det betyder att jag fick fritid nu och den ska uttnyttjas till en film tror jag.

Tjohej

Uppdatering:
Utnyttjade just min nyvunna fritid till att se filmen "Beck - Skarpt läge" som jag fick i julklapp. Jag är inte alltid världsbäst på att titta på film, men när jag kommer in i en filmknarkarperiod kan jag se hur många som helst. Det har varit något av en sådan nu, vilket möjligen kan härleds till att jag varit hemma från skolan i två dagar och inte haft just något annat att göra. Har sett fem-sex filmer på tre dagar och det är ganska mycket för att vara jag.

Den här Beck-tjossan var i alla fall  helt okej. Jag gillar både Beck och Wallander skarpt även om polisfilmer i allmänhet går ut på precis samma sak, det spelar ingen roll om det är Beck eller Wallander eller någon annan snubbe. Först dör någon, sedan hittas denne av en helt oskyldig efter några dagar sen falmar de i blindo ett tag och sen hittar de rätt när det är tio minuter kvar av filmen. Det vore mer realistiskt om de inte hittade den skyldige ett par gånger istället, eller om de hittade denne i en senare film när det gått ett bra tag, det tycks ju vara fallet i verkligheten. 

Wihii, nu ska jag forska lite i ny inredning till mitt rum. Jag ska få börja rusta så fort jag vet hur jag vill ha det samt röjt ur det befintliga. Mycket trevligt.

Födelsedag: 29 dagar kvar
Melodifestival: 30 dagar kvar

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback