Johanna Sällström R.I.P

83047-210
Johanna Sällström alias Linda Wallander - R.I.P

Johanna Sällström, en av Sveriges helt klart bästa skådespelerskor är död och jag tycker att det är helt fruktansvärt sorgligt. Hennes insats som Linda Wallander i de senaste tretton Wallanderfilmerna är helt underbar. Jag bara älskar dessa filmer, och en orsak till det är givetvis att Johanna spelat Linda så fantastiskt bra. Johanna hittades död i sin lägenhet natten till igår och blev bara 32 år. 


Lite övrigt surr kan jag också stå till tjänst med innan jag måste börja göra lite nytta. Skoldagen igår var den värsta på länge. Jag började halv tio och hade tyska som vanligt. Precis som vanligt visade det sig sedan också att svenskalärare Sofia var sjuk. Då lyckades vissa snillen få igenom att vi skulle flytta fysiken till svenskatimmen eftersom det var det enda vi hade efter lunch. Eftersom jag läser individuellt val på onsdageftermiddagarna fick jag då fyra håltimmar. Jag blev ledig mellan kvart i tolv och kvart i fyra. Om det inte varit för att vi har tre prov nästa vecka hade jag inte överlevt. Nu satte jag mig och gjorde en mattediagnos istället vilken av någon underlig anledning tog mig två och en halv timme. Antingen var jag ofantligt korkad, eller så var diagnosen svår. Det innebar till slut i alla fall att jag kunde vara hemma idag eftersom matte egentligen är det enda jag har på torsdagar. Aja, när jag gjort diagnosen och sedan suttit och filosoferat lite gick jag in och drygade mig hos lärarna. Då fick jag veta att läraren för fotosaken skulle sitta i ett möte stora delar av våra lektioner. Hon kom i alla fall dit när det började och berättade att vi skulle fortsätta bygga på våra temapresentationer. Yeah, jag som har så bra minne hade kommit ihåg att knäppa ett kort. Eftersom jag har tema död så knäppte jag på min min hand och handled och förvandlade det till ett självmord i datorn. Hmm. Måste komma på fler snillrika dödstemabilder. Det var fem stycken som kom till lektionen, två gick direkt och två gick nästan direkt. Jag satt kvar själv och byggde mitt självmord men när jag var klar kändes det inte som någon idé att jag stannade kvar heller. Då var klockan halv fem och jag gick ner på Hoforshallen och satte mig och läste fysik i väntan på träningen. Fatta vilken sorg, jag ska ha fysikprov på min födelsedag, som dessutom är sista dagen före lovet. suck.

Träningen gick jättebra. Vi körde ett minisyrapass över fem femtior, men det räckte bra för att mjölksyran skulle spruta ur öronen tillslut. Det var jag, Emma, Gabriel och Patrik. jag körde bröstsim och de andra tre körde frisim. Jag simmade mot Emma vilken nog var det avgörande till att jag gjorde så pass bra tider. Hon låg ett par sekunder före mig på sina frisim och jag kände mig taggadtaggadtaggad att jaga ikapp. Min bästa var en sekund över pers och den sämsta var nästan fyra över. Tamtam.

Idag ska det pluggas matte och fysik fram till klockan tre då jag ska ta bussen till Hofors för att klippa mig. Wiehoo. Det kanske kommer lite ny frisyr-bilder ikväll. Får se om jag orkar träna lite core då också. Hmm. 

Uppdatering 17,58
Nu har det hänt revolutionerande saker i mitt huvud. En människa har tillåtits att gå lös där med en sax vilket gör att jag numer är väldigt korthårig. Ja, vad ska man säga. Begrunda resultatet.


KortKortKortKort

Födelsedag: 8 dagar kvar
Melodifestivalen: 9 dagar kvar
Håkki: 13 dagar kvar

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

vad har du för inviduellt val egentligen? alltså, vad heter kursen?

Jag heter: Sara

Jag har digitalt foto, tror att kursen heter så, det är det den handlar om i alla fall. =)

2007-02-15 @ 17:23:38
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback