It's too dangerous to be thinking of us

Jag vet inte vad jag ska skriva. Har egentligen ingen lust alls att blogga, men eftersom jag inte gjorde det igår känns det som om jag borde dela med mig av något.

Mamma och jag var upp på färghuset idag och hämtade mina tapeter. Jag har tömt nästan hela rummet nu så imorgon ska vi börja jobba med det. Först måste det spacklas och målas och göras en massa annat tjossan, men förhoppningsvis har jag nya tapeter innan lovet är slut. Det blir ev svart vägg och resten vita. Den svarta tapeten har silvriga lodräta lite småvågiga streck och den vita har ett silverskimrande huller-om-buller-mönster. Det kommer bli så schnückt. 

Sedan gick jag på bio med Malin och Hanna. Vi var och såg Helena Bergströms "Se upp för dårarna". Den var helt okej, lite smårolig och ganska oförarglig. Det var lite sådant-händer-inte-sekvenser som störde mig lite smått, men annars var det en trevlig film. 

Det kanske intresserar någon att jag har haft konstant huvudvärk hela dagen och allvarligt övervägen att gå och lägga mig. Annars säger jag tack och hej. 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback