I'm only sixteen, I feel a hundred years old. *

Baah. Två prov på samma dag är ingen hit. Det började med engelskaprov imorse. Linda kan gå och gömma sig i en snöhög. Det var inte alls sådant man hade tränat på. Jag hade dunkat in olika former av prepositioner och förväntade mig något i stil med en lucktext där man skulle fylla i vilken preposition det skulle vara. Nej då, vi skulle översätta meningar. Helt onödiga meningar. Det var väl antagligen någon preposition här och där, men inte så att man visste säkert vilka som var det. Sedan skulle man översätta en hel text som kom från ett kapitel vi hade läst och slutligen skriva en fri text om huruvida samhället är jämställt eller inte. Baah. Jag lovar att det gick åt helvete.

Det kändes bättre efter matteprovet, då var jag riktigt nöjd när jag var klar. Det kändes så bra. Jag gjorde de fyra första uppgifterna på högst en kvart, men sedan började det jävlas. Som tur var fick vi jättelång tid på oss. Lektionstiden var en timme och fyrtio minuter, sedan hade vi rast i en kvart varav man kunde sitta i två timmar utan problem. Det lustiga var att precis hela klassen satt kvar så länge. Anders fick till och med gå och prata med Sofia och säga att vi skulle komma lite försent till svenskan. När rasten var slut hade jag fortfarande en deluppgift som jag satt och funderade på. Jag visste precis vad jag skulle tillämpa för metod, grejen var bara att jag inte kom på hur man gjorde. När jag till slut kom på själva metoden och knappade lite på miniräknaren tyckte jag att jag fick fram jätteknasiga siffror. Jag var inte ens riktigt säker på exakt vad man skulle få reda på med den metoden som jag bombsäkert visste att jag skulle använda. Jag satt och bläddrade i formelsamlingen och när jag till slut med lite hjälp av Anders hittade rätt så stämde det så bra och då blev jag så glad. Jag hoppas att det gick så bra som det kändes. Det enda jag vet bombsäkert är att jag har förlorat en poäng på en uppgift som jag tvärchansade på.

* Jag kände att jag måste sätta den här rubriken nu, jag har ju bara tre dagar på mig. Citatet kommer från Someday I'll be Saturday Night med Bon Jovi. Det är en av de bättre låtarna just nu tycker jag. Förresten var den ganska passande, det kan kännas sådär ibland tycker jag. Ibland tycker jag att jag har hunnit med väldigt mycket på de här snart sjutton åren. Oftast känns det dock som om jag inte har någon livserfarenhet alls.

Födelsedag: 3 dagar kvar
Melodifestivalen: 4 dagar kvar
Håkki: 8 dagar kvar

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback