this blue sky's never gonna rain down on me

Haha.. jag är just inbegripen i en mycket givande msn-konversation med tränaret huruvida man ska tvinga simmarna att ställa upp i grenar som de inte själva vill delta i på cuperna. Han tycker så. Jag tycker inte så. Jag förstår inte riktigt varför han tog upp diskussionen med mig, men mina argument knäcker. Som om han försöker stärka sig i övertygelsen att han är alsmäktig och vill ha någon sorts medhåll. Det får han inte. Det är så härligt att jag alltid kan snacka ner honom och få honom att ändra sig.  För övrigt är han den enda som jag kan snacka ner skulle jag tro. Från början är han alltid så macho och tycker att han kan göra som han vill och ställa vilka krav som helst, men bara jag öppnar munnen så veknar han. Ojoj. Power-Sara är i farten här. Höhöh. 

Det var cup alltså idag. Jag simmade inte. Jag hade tänkt det men kände mig en massa opigg och och ganska opepp och stod över. Jag höll ordning på mina sju uppenbarade simmare till 100 % istället, och det var ganska skönt att slippa stressa och simma själv samtidigt. Jag förstår inte hur fyra förvirrade små fiskar kan stressa upp sig och virra til det så förbaskat. På slutet lånade jag ut mina kopior till Sofie så att hon fick blöta ner dem, och hon blev väl lika förvirrad som jag var innan jag hittade ett signalement. Så länge den ena har halsband har jag full koll på vem som är vem, men det känns som ett ytterst svagt signalement. Jag letar ferbrilt efter mer permanenta skillnader, men det är då omöjligt. I en termin har jag haft dem nu, och fortfarande kan jag inte se skillnad på dem. Detta är åt helvete.

Aaaaah.. Även att jag just fick världens egokick. Jag skulle prova den sökväg som jag vet att en nytillkommen läsare tog för att hitta min blogg. Välkommen hit hörru :). Hur som helst så ledde en länk till ett av de arbeten som jag, i ännu ett fall av plötslig sinnesförvirring, lagt ut på mimers brunn. Novellen, eller ja, den femton sidor långa historien från åttan hade fått fem kommentarer. Den första sa "Det här är riktigt sällsynt bra. Jag förstår om du tycker att du har lyckats (:". Kommentar nummer två löd: "10 Sidor!!! DET ÄR HELT FANTASTISKT! OCH NOVELLEN ÄR BÄTTRE ÄN BÄST! ". Sedan två som bara sa 5 stars... Well, thank you. Det var en massamassa kul. Att jag inte sett det förut.

Imorgon ska jag titrera igen på kemin. Denna gång kan jag väl få låta bli att välta något eller misslyckas på annat sätt. Please. Jag började skriva min labbrapport idag förresten. Jag har koll på vilket mitt pulver är nu och jag har rapporterat om det. Det reagerade med bariumklorid och det brann med gul låga, alltså var det Natriumsulfat. Mycket bra.

Ojoj.. klockan rände iväg en aning.

Sleep tight.

Meddela din åsikt
Jag heter: Skumberg

Hm....
Vem som helst kan ändra åsikt om man får bra argument?
Den som inet gör så är en fåntratt.
Ha det! =)

2007-12-04 @ 17:38:14
Jag heter: Sara

Skumberg: Jo, jag vet. Men lik sjutton stärker det självförtroendet när man märker att man kan övertyga någon (:

Jag heter: Jessica

Jag måste faktiskt erkänna att jag håller med om att man ska tvinga simmarna att simma vissa saker.. fast de inte vill.

2007-12-05 @ 20:26:35
bloggintresserade klickar här: http://jessssica.blogg.se
Jag heter: Sara

Jessica: jo, det är väl meningen att de inte bara ska fjolla runt, men jag vet inte om jag tycker att tvång är rätt metod. jag bara tänkte mig in i situationen och fann att jag inte skulle ha gillat det. hmm.. vet inte.

2007-12-05 @ 21:18:22
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: sara

Jag gissar att "skumberg" är densamma som Tony. Got You! (H)

2007-12-05 @ 23:00:11
bloggintresserade klickar här: http://solsson.blogg.se
Jag heter: Sara

sara: hahah, så långt tänkte inte jag. men det är mycket möjligt. alla möjliga oväntade människor ränner omkring här.

2007-12-06 @ 21:44:31
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback