she played around the town

Okeeeej.. Återigen. Jag ska försöka sluta vara så himlans tråkigt emo-jävlig. Vem fasiken bryr sig om mitt fukking engelskabetyg? Det är ju knappt så att jag orkar göra det själv egentligen. Men återigen, det som satt griller i huvudet på Saran måste skrivas ned. Det måste tillåtas att lämna huvudet genom att stråla ut genom fingrarna som får spela fritt över tangenterna. Jag lovar, jag styr dem inte alltid. Bloggen är bra som avskrädeshög där jag kan slänga allt skit som jag inte orkar gå och bära på. Att jag sen publicerar allt skit är ju en annan sak, en väldigt märklig sak.


Jag ska försöka vara lite mer positiv. Det är en dag kvar i skolan. Fan vad bra. En ynklig skitdag bara, sen är det jullov. Eller ja, på torsdag ska det tydligen dansas runt en gran och sedan spelas volleyboll. Jag är tingad att vara med, men jag vägrar.. nästan. Hittar de ingen annan så kan jag väl ställa upp, men volleyboll är bland det mest förnedrande jag vet. Jag brukar i allmänhet inte komma åt bollfan en enda gång förutom då jag servar. Så roligt. Ja, precis. Himla roligt.

Positivt tänkande var det. Med spänning ser jag fram emot morgondagens fysikprov. Det ska bli himla roligt det. Ehe. Bara för att jag kan det så väldigt bra. Men som med allting annat just nu, jag orkar inte bry mig. Man ska inte lägga prov på terminens sista dag. Vem orkar plugga? Inte jag. Då är det lättare att se fram emot engelskan när jag bara ska chilla till det och lyssna på fem redovisningar och tänka att det trots allt är en massa bra att jag redan har gjort det. Eheheh.  


Meddela din åsikt
Jag heter: Måns

haha spela volleyboll och dansa runt julgran. bra kombination. varför inte pröva båda samtidigt nångång???

2007-12-18 @ 19:57:01
Jag heter: Sara

Måns: Jamen du.. vilken himla bra idé :)

Jag heter: Bells

Jag bryr mig fånigt mycket om engelskbetyg. Jag blev assur när jag fick reda på att jag hade fått G+ på flertalet arbeten. Men när jag tänker efter så aknske jag inte varit så noga. eh..

2007-12-26 @ 19:04:05
bloggintresserade klickar här: http://mittlivsomsvamp.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback