lila... eller svart?

Jag kom till insikten att jag nog inte är så lila av mig. Svart är bättre. Svart och rött. Mjaa. Får se hur länge den här stilen överlever mitt lekande med koderna. Kul är det i alla fall. Jag ångar vidare och anser att det är ett bra sätt att slippa plugga.

Det är annars tänkt att bli en plugghelg det här. Det måste bli det. Med siktet inställt mot allt högre höjder ska jag lära mig att derivera olika tillämpningar och skissa grafer och rita asymptoter. Jag ska kunna beräkna värmekapaciteter och specifik smältvärme och ångbildningsvärme och jag ska kunna allmänna tillståndslagen för gaser. Jag måste dessutom förbereda en fem minuter lång muntlig presentation på engelska där jag ska återge innehållet i en nyhetsartikel samt på något vis jämföra detta med Sverige. Min artikel handlar om en brittisk lärare som utsatts för rasism och sexuella trakasserier av elever och kollegor. Gaah. Jag har ingen aning om vad jag ska säga på jämförelsen. Jag har försökt att återge artikeln för mina tavlor och min spegelbild, men till och med det är svårt. Jag hakar upp mig och så blir det tyst i flera sekunder. Pinsamt pinsamt. Imorgon ska jag prata inför mamms och papps. Det borde vara lättare.

Mjaa. Imorn är det sista avslutningen med simgrupp också. Hajarna samt Tonys marodörer ska simma lite lagkapper och annat krafs. Sen blir det fika och diplom och sen får jag jullov från simtränandet (av andra alltså). Thank God.

Det är även tänkt att jag ska åka in till Valbo och trängas lite sen. Det är rätt pinsamt att jag inte har en enda julklapp än. Maah. Det mest trevliga är dock att Jill är där. Måstemåstemåste ha hennes nya skiva, fast kanske inte imorn. Får hoppas att det kommer en snäll tomte med den, annars köper jag den sen. 8:e mars ska jag se henne igen, det kan ni ju skriva upp. Jag har inte fixat biljett än, men det ska ske. 

Nu ska det sovas. Tjiing 

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

hellre svart än lila, tycker jag. (:

Jag heter: Sara

malin: jo, jag kände också det :)

2007-12-15 @ 13:07:02
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback