i won't be blinded by the light

Jahapp.. då var man solo igen då. Mina sångkompisar har lämnat mig för vidare äventyr på hemmaplan. Jo, blev ganska trött på det där efter ett tag ochd et blev nog de också. Man orkar inte hålla på och sjunga hur länge som helst även om det är vansinnigt kul. Sång non-stop i sex timmar känns lite jobbigt. Bells var här och det var kul, lite oväntat men kul. Malin, Hanna, Malva och Sofie var också här och var sådär underbart bäst och bra som bara de kan vara. Tack för att ni ville komma hit så att jag fick lämna den nersuttna fåtöljen för ett ögonblick och få lite liv i detta soffsittandets jullov. Det behövdes verkligen. Imorgonkväll blir det lite action at Sofies place.

Min blogg är tråkig. Jag känner att jag har hamnat i en period då jag skriver bara för skrivandets skull. Jag har absolut ingenting vettigt att skriva och jag skriver bara för att det inte ska bli stillestånd i produktionen. Jag vill inte dela med mig av varje steg jag tar, ingen intresserar sig för mitt anti-liv. Allt som publiceras här ska inte behöva vara dagsresuméer eller emo-gnäll bara för att jag måste ventilera min överhettade hjärna. Jag vill vara kreativ och kunna förmedla saker som någon händelsevis skulle vilja läsa utan att det bara handlar om vad jag gör eller inte gör och vad jag anser mig ha rätt att komma med gnälliga åsikter om. Ingen bryr sig om det i alla fall. Bells skriver bra utan att skriva om någonting alls, jag vill också behärska den ädla konsten. Allt ska inte behöva vara så personligt och öppet hela tiden. Jag är avundsjuk.  

Jag vill kunna skriva. Jag vill kunna skriva. Jag vill kunna skriva. Jag vill kunna skriva  

Och för att bevisa att jag inte kan det.

Skriv ditt namn med:

Lillfingret: sara

Armbågen: saraaa

Pannan: 3423

Foten: swawra

Näsan: sdara

Tummen: sara


Jamenvisst.. Kanske man ska börja skriva med pannan? Det skulle bevisligen bli intressant och annorlunda innehåll här då.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback