walking all around in the bright sunshine

Men jässs. Jag är så bäst. Det är alltid så att jag glömmer att skriva det jag egentligen tänkt blogga om. Igår skulle jag liksom jubla och hurra och allmänt förtälja att jag fått tillbaka min dator. Alltså min dator. Den sjukskrivna som varit till doktorn och fått ett nytt minne och en ny mamma. Typ. Äsch jag vet inte. Skulle i alla fall logga ut på MSN och blev helt förvirrad när det inte fungerade. Sen kom jag på att jag bytt lösenord, men det funkade inte i alla fall. Förbannad, suck, damp. Det visade sig att datorn typ blivit inställd på juli 2006, Vet ej hur det kan ha gått till, men när jag ändrade tillbaka datumet så funkade det igen. Tjohej.

En annan sak som jag borde skrivit, men såklart förirrat bort, var att Ida och jag var och träffade en massa sydafrikaner igår. Gunnie hade sagt åt Ida att ta med mig till HAIF:s kansli för att lyssna på dem. Okej då, jag hängde väl på då. Det var ganska intressant faktiskt, och jag fick friska upp min engelska lite. Nyttigt minsann. När de snackat i två timmar skulle de knäppa sjuhundra bilder på mig och Ida. Dels på bara oss och dels när de var med själva. Ojoj.

Det näst löjligaste var i bussen i morse. När vi kom upp till busstationen såg vi hela sydafrikatruppen stå där. En av dem såg oss genom bussrutan och började vinka en massa. Vi var väl tvugna att vinka tillbaka då.

Det allra löjligaste var att vi även såg dem i Gävle när vi åkte och handlade efter skolan. Ida tyckte först att hon såg en av dem genom bussrutan men jag ansåg att hon nog var nipprig och hade sydafrikaner på hjärnan. Sen såg vi två av dem inne på nian. Ida bara halvskrek "där är de ju, jag sa ju att de skulle vara här". Haha. Gävlebesöket slutade för övrigt i en svart tunikasak till skoldansen på fredag, ett långt silvrigt halsband med hjärthänge, två beige BH-ar, ett dökoolt block med dödskallar och ett olivlypsyl.  Bra handlat Sara.

Imorn slutar jag elva. Inget individuellt val betyder en massamassa tid att ta ikapp matten. Tror för övrigt inte att jag ska läsa individuellt val den här terminen. Breddningskursen har gjort att jag har femtio poäng extra. Därför kan jag ägna kommande torsdagseftermiddagar åt projektarbetesskrivning. Smart Sara.  

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

jag tror jag såg sydafrikanerna vid busstationen häromdagen. eller så var det bara nån annan grupp människor klädda i blått. iallafall satt jag och snackade med Måns och när jag såg dem utbrast jag "vad fan är det där? smurfar?!" haha :D

Jag heter: Sara

malin: jo, de har blåa jackor och kepsar allihopa- :)

2007-09-01 @ 19:59:40
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback