there i was

Jo, som jag då antytt blev jag våldgästad av en Malin igårkväll. En väldigt trevlig våldgästning dock. Vi började med att titta på Pretty Woman. Det är en sådan film som man ska ha sett enligt mig, alltså var det på tiden att jag tog och såg den. Feelgood-film, inte i paritet med Love Actually och Notting Hill, men ändå bra. Den är lite osannolik och överdriven ibland. Det koolaste är ju It must have been love. Svensk låt i Hollywoodfilm. Då blir jag bara så himla lokalpatriotisk.

När vi sett filmen gick vi ner till lekparken och lekte. Att sitta två i en gunga är lite problematiskt, men kul. Ja. Kul. Vi åkte lite rutschbana också. Kul. Sedan knäppte vi ett varsitt hoppkort och gick hem och nördade Disney. Vi hann med fyra filmer; Snövit, Bambi, Djungelboken och Lejonkungen. Efter de två förstnämnda tog vi en sovpaus men fortsatte i samma höga tempo dag två.


Vi hann med en liten promenix också. Tour de Råbacka liksom. Etapp ett; hemmet - badet. En mycket krävande bergsetapp som krävde en paus på bryggan. Ja, precis. Bryggan. Vi har fått bryggor nu. Wiehoo. Synd bara att det är så kallt att man inte kan bada. Har testat dem en gång bara. Men dock. Bryggor tamefan. Etapp två; badet -hestar. Ganska nice. Vi pausade som sagt vid en hesthage och flirtade med riddarhestar men det gick inte så bra. De var elaka och dissade våra prima maskrosblad. Etapp tre; hestar - hemmet. Ytterst kuperad terräng med otaliga farthinder. Skog. Vi passerade hallon och blåbär och fick den briljanta idén att göra en paj. Vi knatade hem och hämtade en varsin kopp och gick tillbaka och plockade lite blåbär. Passande nog kom glassbilen precis när pajen var klar så vi fick blåbärspaj och vaniljglass. Utsökt minsann. 

Därefter var det lite träning som gällde. Jag har fått med mig Malin till simhallen två gånger den här veckan. Vi är duktiga och hurtiga minsann. Efter träninge utnyttjade jag det faktum att 46:an numer går en gång i timmen. Härliga tider. Nu kan man åka buss precis när man vill bara klocka är tjugo över. Heja kollektivtrafiken. Jag slipper beställningsbussarna. 

Imorgon blir det eventuellt en sväng till Lager 157. Skoj. En ny bekantskap.


Förresten var jag tvungen att klippa ner båda mina tumnaglar idag. Sorgligt. De som var så långa och fina. Nu är de bara hälften ungefär ;___;


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

heja oss hela dagen! :D


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback