i'm a devil on the run

En Sara på bättre humör än jag är nog idag svår att hitta. I alla fall kan jag ju inbilla mig själv det. Det är så mysigt väder ute att jag har släpat med mig datorn ut och sitter just nu på trappen och skriver det här. Enda nackdelen med det är att jag sitter i motljus, vilket betyder att jag knappt ser något av det som står på skärmen,  utan bara mig själv. Därav får jag tillfälle att grundligt studera min fatastiska, fluffiga självtorkat-i-bastu-frisyr. Till råga på allt har jag mitt i allt fluff lyckats placera mina extrema gigantsolisar, som det inte är något fel på men som just nu gör att hela mitt ansikte är täckt. Jag bara älskar mitt hår med dess fuffighet och alla dess underbära svängar hit och dit. Det är så vackert. Nej så klart inte, synd attd det är så svårt att skriva ironiskt. Det borde klippas. Jag var till frissan och skulle boka tid, men hon hade ingen tid förrän i slutet av maj. What, då har vi ju hunnit åka och komma hem flera gånger. Jag som ville vara fin till semestern. Asch. Jag blev uppsatt på något slags akutlista, känn på odert, akutlista hos frisören, skrattretande.

I alla fall så var mitt egentliga syfte med att sätta mig vid datorn just nu att jag skulle skriva något sorts bokanalys, men som alltid är bloggen mycket mer lockande. Egentligen finns det mycket som är bra mycket mer lockande än att skriva bokanalyser. När man dessutom inte har den minsta koll på hur mn ska skriva, och till råga på allt har slösat bort hela lovet som man så till fullo skulle utnyttja till skolarbeten så känns det ganska surt. Engelskaarbetet kommer int bli klart, men just nu så skiter jag i det. Jag kommer i alla fall få en ny engelskalärare nästa år, och kursen blir inte klar till sommaren så bokanalysen får prioriteras.

Shit vad varmt det är då. Jag klagar inte, aldrig. Det är så skönt att det håller på att bli sommar. Mums. Jag skulle bara behöva någon sorts organisation på det här så att jag ser vad jag håller på med. På tal om varmt så har jag vidgat mina vyer lite idag. När jag hade motionerat mina hajar så gick jag och solade solarium för första gången i mitt lilla liv. Mor smått tvingade mig, eller nej inte så, hon föreslog att jag nog borde ha lite färg när vi åker bort så att jag inte ska behöva tillbringa hela veckan i skuggan. Jag är egentligen väldigt emot solarier. Det är fejk, och det är farligt. Jag bara kände hur cancerstrålningen slog emot mig från den där surrande värmemaskinen varje sekund under de där fem minuterna som jag låg där. Jag vet att det är minst lika farligt att vara ute i den "riktiga" solen, men vad fan, den är ju äkta i alla fall. Sedan så tycker jag att det är så fult att solariefans ser ut som rådjur efter gediget solande. De får ju liksom en vit fläck i arslet. Fult. Jag ska nog trots allt göra som lilla mamma säger och ta mig till solariet en sväng i morgon också. Mjaa. Man får väl offra sig lite. Tjohej.

Jag har börjat köra bil igen också. Så kul. Igår körde jag till Sandviken. Det är så roligt att köra efter motorvägen. Fortfort. Jag gjorde till och med en omkörning igår, det var lite läskigt. Jag kan dock inte påstå att jag har sådan bra snits när det gäller att parkera. Jag har ingen som helst koll på hur stor bilen är framåt, så det blir alltid en bra bit kvar framåt samt att det blir väldigt snett. Jag måste parkera på en stor öppen yta så går det hyfsat. Då får andra rätta sig efter mig.

Nu ska jag göra lite nytta. Tjohopp


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

akutlista? hahahah, vilken diss! xD


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback