go to hell and crawl back

Idag sov jag till kvart i tio och vaknade med världens huvudvärk. Det gick över snabbt som tur var, och min tå är bättre idag också. Den gör fortfarande ont, men jag behöver inte halvhalta längre i alla fall.

Jag har varit lite duktig idag, även om det är sällsynt tråkigt att vara det. Jag började skriva på den ena svenskauppgiften i morse, den som handlar om att jämföra moralregler från tre olika århundraden. Det är jättetråkigt och svårt och jobbigt och allmänt blä. Den sista av de tre texterna är skriven på ett fullständigt omöjligt språk som man var tvungen att läsa flera gånger och med total koncentration för att överhuvudtaget förstå. Smaka på den inledande meningen;
"Herkules arla stod upp en morgon i första sin ungdom, fuller av ångest och tvek , huru han sitt leverne börja skulle, därav han pris kunde vinna med tiden och ära" 
Den är jättedryg och följer inte alls samma mönster som de andra två. Så drygt.

När jag inte orkade skriva mer började jag ställa tillbaka lite saker på mitt rum. I det närmaste alla böcker har nu intagit sina rätta positioner och pappa satte upp min sänglampa samt en hylla. Sänglampan kom lite snett, den går inte att vinkla rakt ner utan jag måste antingen ligga inne vid väggen eller längst ut på sängen när jag ska läsa, men det lär inte spela så stor roll. Med lite tur kan vi åka och köpa min soffa snart och sedan ska det upp en hylla på väggen och en bokhylla till ska byggas ihop.


Imorgon kommer nog mormor och farmor hit och äter lite påskmat tror jag. Det faktum att man måste äta samma sak i fyra-fem dagar i rad är det jobbigaste med påsken och julen. Jag är ju inte den som äter allt heller, så det blir lite lätt enformigt på något vis.    


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback