Två dagars övningar

Okeeej... Egentligen borde jag berätta om två dagar, men eftersom jag snart ska gå och nanna så får det bli någon sorts uppspeedad version.

I går hade jag det där något uttjatade matteprovet, och jag trodde att det gick ganska så bra. Det var bara en uppgift som absolut inte gick och några som jag var lite osäker på. Men på matten idag stormar Anders in och meddelar att han är jättebesviken på oss, att han hade haft mycket högre förhoppningar på oss. Ojoj vad bra det kändes helt plötsligt.

Vi knäppte även kort igår. Jag hade från början tänkt att jag skulle ha på mig min svarta trekvartsärmade tröja, men Lina fick mig att ändra mig så det blev den rosa/brunrandiga istället. Faktum var att nästan varenda människa var randig. Det var så att fotografen reagerade på det. Hon bara "åh, det var då gräsligt vad randigt det var där uppe".  Jag fick som vanligt stå, varför inte? Det är ju alltid så att de långa får sitta och till den skaran har jag aldrig hört. 

På kvällen var jag på boxersice med Hanna, Elin, Malin och Rebecka. Elin var chaufför och vi trängde in oss i deras lilla blåa bil. Det var riktigt trångt och gulligt. Eftersom vi var fem stycken blev vi inte jämna par så jag fick vara med någon tafflig och trögtänkt tant. Hon hängde verkligen inte med på någonting och jag var så jävla grinig när jag gick därifrån. Uschusch, nästa gång får det gå lite bättre.
 
I morse skulle jag ha redovisat svenskan, men jag kom med någon tom ursäkt om att jag inte hunnit träna in någonting att säga. Ojdå ^^. Hon försökte få mig att gå med på att göra det på måndag istället men det vette fasen XD. 

Jag är verkligen bäst på att få ihop det med tider. Jag hade nämligen lyckats boka klipptid idag, dagen efter fotograferingen. Snacka om vältajmat XD. Nu har jag i alla fall ny frisyr och jag är rätt nöjd med den. Det är inte så mycket kortare bak, men det är mycket mer uppklippt och så har jag lugg^^. 

Innan vi åkte till träningen skulle jag få köra lite bil på industriområdet. Dagens syfte var att jag ska få till det med gasen och kopplingen så att det inte blir så himla ryckigt. Host host, det första som hände var att bilen tog en tre-fyra små hopp framåt och sedan tvärstannade, vilket fick till följd att jag, som glömt att sätta fast mig, for in med armarna i ratten mitt på signalhornet. Ett inte så väldigt diskret ljud uppstod och mamma höll på att skratta ihjäl sig. Inte så ryckigt var det ju X''D. Sedan gick det faktiskt himla bra, och jag tror att jag kom iväg på första försöket hela tiden efter det.

Sedan var det träning, och av någon anledning får vi inte längre byta om på damavdelningen, utan vi är hänvisade till flickavdelningen. Den lilla detaljen lyckades Malin missa, så efter träningen gick hon ner och började duscha i fel omklädningsrum. Jag fick gå och hämta henne X''D. Jag fick skratta åt henne då, och hon fick skratta när jag berättade om min bilfärd. 


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

du är ju jetesöt i nya frisyren! :DDDDDDDDD

Jag heter: Sara

THAAAAKS

2006-09-29 @ 22:46:12
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback