Tredje bilkörningen

Det blev en runda idag också. Mor släpade med mig upp på industriområdet där jag fick åka några varv. Det börjar gå lite bättre nu, jag kommer allt oftare iväg på första försöket utan motorstopp. Det börjar funka med kopplingen och växling mellan ettan och tvåan också. Idag har jag gjort riktiga svängar också, och det fungerade även att blinka samtidigt. Mor sitter bredvid och är jättenervös, med all rätt ibland. Jag kände att jag kom för fort till en sväng och skulle bromsa lite, men jag lyckades trampa på fel pedal så det blev mer gas i stället. Jag fick stopp på tillställningen själv i alla fall, men det blev motorstopp tvärs över vägen. Sådan tur att det inte är allt för mycket trafik på industriområdet. Det var i alla fall enda missödet för dagen. Ett försök att parkera gjorde jag också, och jag träffade rutan men det blev lite snett. Det kanske ordnar upp sig det här också.


Imorse var jag på simhallen och agerade tränare åt våra små fiskar. De är så söta och duktiga. Fyra stycken tappra var de, och de simmade 100 meter utan att vila. Det är ganska mycket för dem det. 

Jag var lite duktig själv också. Trots att jag är ganska förkyld och halvhängig simmade jag i en knapp halvtimme. Det kändes som om armarna simmade några meter bakom, men annars gick det bra.  

 

Meddela din åsikt
Jag heter: Junitjej

Lycka till med bilkörningen! Jag fick också börja med att köra i ett industriområde. Det var bra pirrigt första gången man skulle ut i "riktig" trafik.

Jag heter: Sara

Junitjej: Tack :) Jag har nog en bra bit kvar innan jag hamnar ute i trafiken jag. Jag lyckas inte hålla mig på rätt sida av vägen än X'D

2006-09-16 @ 22:12:08
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback