Får jag gnälla lite?

Just nu är allting bara åt helvete. Faan. Jag är så himla nedstämd och allt går åt skogen. Jag är rastlös men orkar inte ta mig för med att göra någonting. Jag måste sluta tänka tror jag. Kan inte släppa det som hände i onsdags, trots att jag lovat att göra det. Det är ingen som bryr sig om det, men jag gör det. Ingen tänker någonsin ta upp det igen, så varför inte bara lägga ner? Idag var ju allt som vanligt, ingen nämnde någonting. Suck.

Vad trött jag blir. Igår gjorde jag min första riktiga läxa. Vi labbade på kemin och det var riktigt roligt. Vi skulle separera fyra hopblandade ämnen från varandra. Efteråt skulle det skrivas rapport, och det gjorde jag igår. Duktig Sara. I övrigt är jag inte så himmelens duktig för tillfället. Jag hatar att läsa om energikällor, det är så fruktansvärt tråkigt. Vi har ju gjort det sjuhundrafemtiotolv gånger på fysiken på högstadiet. Nu gör vi det på naturkunskapen. Jag, Emma och Johan ska lära oss det mesta om biobränslen. Det måste absolut vara den tråkigaste dessutom. Jag borde läsa massor om det där, men jag orkar inte och vill inte. Igår lyckades jag och Lina flörta med Lennart att vi skulle få sluta tidigare för att hinna med en tiigare buss, med det motargumentet att vi skulle jobba hemma. Jag måste jobba hemma, vi ska redovisa det där om två veckor genom att stå och babbla i tio minuter.

Mera gnäll. Jag höll verkligen på att somna på matten igår. Anders dristade sig till att ha genomgång hela första timmen. Det är illa nog att man måste ha matte i dubbeltimme det första man gör på fredagarna, men det är ännu värre med sömniga genomgångar som aldrig tar slut. Han gick igenom allt om hur man räknar ut arean av geometriska figurer igår, platta geometriska figurer tillråga på allt. Som om man inte redan kan det, okej, alla kanske inte gör det men då kan väl de be om hjälp i så fall. Det känns som om man har hamnat lite fel om man är så vek i matte på NV.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback