Inför Sum-Sim

Moahaha.. Imorgon börjar allvaret. För den som känner sig oinformerad kan jag ju meddela att Hofors arrangeras regionsfinalen i svenska ungdomsmästerskapen i helgen. Sporten är såklart simning och det kommer folk hit från 21 olika klubbar från Gästrikland, Dalarna, Uppland och Hälsingland. Det kommer bli lite rörigt antar jag, men jag hoppas att vi kommer fixa arrangerandet. Själv ska jag inte simma, så klart. Jag ska stå för resultatrapporteringen till svenska simförbundet, typ. Ska ha mailkontakt med någon snubbe där. Lite komiskt kanske.

Måste ju snacka lite skolan också. Det händer grejer nu för tiden. Jag fick tillbaka matteprovet redan i onsdags, och det var ju en ganska så trevlig bekantskap. Jag fick VG+ igen, men jag är inte alls lika nöjd med det som förra gången. Jag trodde ju att det gick så himla bra, men jag hade gjort världens klantfel på en G-uppgift. Jag hade lyckats få fyra upphöjt till två att bli åtta, två gånger dessutom, jag hade även misslyckast med att placera ut parenteser på rätt ställe. Därför fick jag bara ett halvt påäng på en uppgift som man kunde få två på. Stööörd.

Igår, mina damer och herrar, så beställde vi färg till grupprummet. Emma var och hämtade den igår eftermiddag och släpade den till skolan idag. Nu är det fritt fram att börja måla på måndag. Vi tejpade alla skarvar mellan tak och väggar idag och täckte alla lister och grejer. Det ska bli så himla roligt att måla, än så länge. Det kanske inte är riktigt lika muntert när vi kommer igång. men det blir nog skitbra.

Fick även se mitt kemiprov idag. Det var också rätt så nice, fast inte riktigt som jag hoppades. När Lennart sa att det var en som hade full poäng fick jag en liten förhoppning om att det var jag. Det var dock inte så, men jag hade 34,5 av 38 och fick MVG-. Jag fick även en guldstjärna, jag är bäst. Jag hade tappat två poäng genom att läsa fel i periodiska systemet och därmed få svavel till syre, riktigt illa. Det som stör mig mest var dock att en odåga som går mig på nerverna fick en halv poäng mer än mig (men dock sämre betyg *fniss*), och det fick man ju höra ett tag sedan.

Nu ska jag snart åka upp till Hoforshallen och hjälpa till med lite förberedelser inför helgen.  

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback