HLR-utbildad

Wohoo everybody. Jag är så bra, jag är så bäst. Jag har haft tre prov på tre skoldagar nu, och det känns som om alla gick ganska bra, bra feeling liksom. Kemiprovet i fredags kändes okej, eller det kändes egentligen väldigt lätt vilket kan vara lite kritiskt. Skit samma, man hade kunnat få titta på facit efteråt om man ville, men jag tycker det är bättre att få tillbaka det rättat. Förhoppningsvis får jag det på fredag, wooooh. Igår var det samhällskunskapen vilket var det som kändes sämst. Det var två VG-MVG frågor, och de kändes verkligen omöjliga. Jag skrev dock ihop en liten check story, och var jag ute och cyklade så var Lina och Emma det också, för de hade tydligen utgått från samma sak som jag. Hade matteprov idag, på funktioner och grafer och skit. Jag trodde det skulle gå tvärt neråt till han med eldgaffeln eftersom jag inte hade pluggat något, men det kändes ändå rätt okej. Det som var svårast var verkligen en av g-uppgifterna, pinsamt läge. Man skulle läsa av någon ful graf om snödjup och jag fattade ingenting, får se hur det gick. Nu har jag inga fler prov inplanerade före lovet, om ingen får för sig att överraska med något. Däremot har jag en bok att läsa ut och ett psykologiarbete att lämna in och dessutom måste jag komma på något från den amerikanska historien att skriva om på engelska. Hoorey. En annan ordentlig hooreygrej är att vi faktiskt, hör och häpna, har kommit överens om en färg till grupprummet. Bara de kan ta och beställa den någon gång så får vi komma igång och måla sen.

Dessutom har jag varit på hjärt- och lungräddningskurs så nu är det fritt fram att kollapsa i min närvaro. Fast låt helst bli med den saken. Jag har i alla fall gjort några tappra försök att blåsa liv i en docka och jag blev godkänd. yippie. Vi fick börja med att lägga varandra i framstupa sidoläge. Malin och jag måste ha framstått som oseriösast någonsin. När Malin låg där och spelade avsvimmad fick hon värsta skrattattacken, typ liket lever. När det var jag som var medvetslös gnällde de först på att jag var för medgörlig, då tog jag och lekte lite blåmes (eller lite upsalatränare X'D). Sedan var jag tydligen för stel, så Malin lyckades kasta mig ett helt varv. 

Efter kursen fick jag köra hem, första körningen med passagerare utanför familjen. Malin åkte nämligen med oss. Självklart gick det åt skogen, eller det hade kunnat gå åt skogen. När jag skulle svänga ut på Faluvägen lyckades jag få i fel växel så det blev motorstopp. Som tur var ett så var det ganska glesbefolkat på vägen just då, och som tur var två så lyckades bilen självmant rulla över på rätt sida av vägen. Sedan fick jag starta om och jävlas. Rondellen gick bra, men sedan blev det en högtempokurvtagning in mot Malins hem. I övrigt tror jag att jag fick godkänt på mitt körande. Kan ju tillägga att det gick problemfritt från Malin och hem X'D.   


 

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

morr, skolarbete suger. jag ska kräva att få ha so imorn så jag kan skriva det där fula brevet. fast förresten sitter mamma och skriver en sådan CV-grej nu, så hon skulle ju kunna hjälpa mig. men det är roligare att gnälla på niklas. >:)

och jag tyckte att du var rätt duktig med bilen. :)

Jag heter: Sara

Jag tycker att arbeten är det värsta som finns. Även om jag i allmänhet får bra betyg på dem så tar det ju sådan evinnerlig tid att bygga dem.

Jag tycker också att era brytdagar borde vara till för att ni ska få göra det ni behöver. Annars frångår det ju sitt syfte ganska ordentligt. Ni får säkert göra det som de svaga behöver.

Thaaak.. >8b var det verkligen bara ganska bra? X'D

2006-10-19 @ 17:04:12
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback