Ett Edsbybesök

Två studiedagar och en helg är gången, och jag kan ju inte med all vilja i världen säga att jag har ägnat dem de minsta studier, även om det väl är det stora syftet. Den enda lilla missen är väl att jag hade en kemiläxa som jag borde ha läst, men va fan. Jag har ju gjort andra saker.

Idag var det också upp hyfsat tidigt som gällde, eller ja, kvart i nio. Det var väl egentligen inte så allvarligt tidigt men ändå. Vi skulle nämligen transportera oss de femton milen till Edsbyn för att hälsa på broder och Bella. Far räknade med att vi skulle komma iväg vid tio för att komma dit i hyfsad tid, men eftersom jag var lite allmänt långsam så blev klockan halv elva innan vi kom iväg.

På vägen dit skulle det absolut lyssnas på svensktoppen, vilken jag väl inte hade någon vidare lust med. Istället pluggade jag in mp3-lurarna i öronen och satt och diggade och kände mig allmänt asocial där i baksätet. Vägen upp dit är ju inte alltför rolig. Man passerar bara några enstaka samhällen med knepiga namn, i övrigt får man roa sig med att räkna träd eller något.

På vägen dit gick det upp för mig att det bara skulle vara Magnus och Bella hemma när vi kom dit. Ann jobbade visst och Polly var hos sin pappa. Bella har ju blivit stora damen nu. Hon är ett år och tre månader och springer omkring för fullt. Vi läste lite böcker, favoriten var "Max blöja". Den var ju riktigt charmig, eller inte, men Bella tyckte det i alla fall. Sedan fikade vi lite, och då satt hon och kastade kakor på golvet.
 
Äsch, det går inte att sätta ord på hur söt den ungen är, eller bedöm själv.

83047-155


Meddela din åsikt
Jag heter: Hanna

Är det tillåtet att sno ditt syskonbarn?=) Hade faktiskt planer på det:D Puss

2006-10-02 @ 17:13:42
Jag heter: malin

jag är med dig där hanna ^^

Jag heter: Sara

Malin och Hanna: Neeej.. Hon är miiiiin X'D

2006-10-03 @ 18:00:06
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se
Jag heter: Hanna

Va evil du är:P jag och malin sa ju först:D

2006-10-04 @ 16:43:08

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback