Musiken är min fiende

Hittade en rolig lista hos Malin, som hon garanterat hittat hos någon annan lustigkurre.

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

Will it be ok?
1985 - Bowling for Soup. Näe, det var nog bättre förr.
How are you feeling today?
It's a Heartache - Bonnie Tyler. Riktigt så illa ska jag väl inte påstå att det är. Fast det är klart, det vore ju positivt om..
How do your friends see you?
Varje liten droppe regn - Herreys. Nu blev det tolkningsproblem. Ska jag tro att de ser det som om varje liten droppe regn är en plåga tro? I så fall är det ju inte så positivt.
Will you get married?
Sjunde Himlen - Anna + Idde. Blir jag gift med rätt person kan jag väl mycket väl hamna i sjunde himlen.
What is your best friends theme song?
Wish I could fly - Roxette. Jag kan flyga, jag är inte rädd. Jag kan flyga, jag är inte rädd. Vem ska vi tro att det här passar ihop med då? Malin kanske är lite högtflygande XD
What is the story of your life?
Diva - Dana International. Självklart, jag är ju bäst. Men näe, jag tycker väl inte att jag är divig, kanske tror att jag vet bäst ibland men. 
What was high school like?
Stockholms Kyss - Lars Winnerbäck. Något långsökt kanske. Jag gick ju trots allt på Haga förut, och brevid Hagaskolan ligger Hagaparken. Hagaparken finns även i Stockholm, och Stockholmarna kanske anser att det är Stockholms Kyss.
How can you get ahead in life?
Kiss Me - The Cardigans. Precis, jag står till förfogande för alla som vill pussas. Men jag måste ju ta betalt också om jag ska kunna get ahead in life med det.
What is the best thing about your friends?
Åt Samma Håll - Lars Winnerbäck. Jag tolkar det som att det bästa är att vi oftast tycker lika och drar åt samma håll och det är väl positivt och fördelaktigt i vänskapsförhållanden.  
What is tonight going to be like?
Sleeping in my car - Roxette. Jajamensan, om det blir åska och pangpang inatt så är det säkrast att jag går ut och lägger mig i bilen. Nu är det ju dock ingen risk att det inträffar, och jag tror att det är rätt kyligt därute.
What song describes you?
Licence to kill - Gladys Knight. Jag givetvis inte rätt att döda annat än myggor och andra otäcka och illvilligt sinnade insekter. Men annars har jag ju nu en orsak att utbilda mig till seriemördare.
To describe your grandparents?
The heartache won't be mine - Jill Johnson. Jag har nyligen haft ett världskrig med mormor vilket jag inte skäms ett dugg för. Hon förolämpade min far och då bet jag ifrån och gick ut.
How is your life going?
Life on Mars - David Bowie. När det iframtiden blir möjligt att bosätta sig i rymden så sticker jag direkt. Det kan även tolkas som att jag ses som en utomjordning av min omgivning.
What song will they play at your funeral?
Lady in red - Chris de Burgh. Första tanken, jag kommer dö i en snuskig bilolycka och vara helt blodig och snuskig när de hittar mig. Inte så positivt.
How does the world see you?
Erase and rewind - The Cardigans. Världen vill sudda ut mig och sedan spola tillbaka sexton år och köra om utan mig, eller vadå?.
Will you have a happy life?
S.O.S - ABBA. Det är verkligen inte positivt detta. Jag kommer råka ut för en olycka och behöva ha kontakt med SOS. Det kan ju inte klassas som ett lyckligt liv.
What do your friends really think of you?
Obsession - BWO. Enligt Malin som är utrustad med ordbok så betyder Obsession besatthet. Mina vänner är alltså besatta av mig, det kan man ju tolka som man vill.
Do people secretly lust after you?
Hung Up - Madonna. Ska vi tro att folk hänger upp sig på det jag gör eller? Denna undersökning går verkligen inte så positivt för mig.
How can i make myself happy?
You're the storm - The Cardigans. Malin fick till det att det bästa var att fördriva tid med sina vänner under stormiga dagar. Om det dså är jag som är stormen är det ju inget problem, då kan vi ju fördriva tid med varandra jämt.
What should you do with your life?
Fame - Irene Cara. Givetvis ska jag gå och bli berömd. Jag ska bli framstående på något sätt, helt klart. Göra någon världsledande upptäckt kanske. 
Will you ever have children?
Tillbaks på ruta ett - Patrik Isaksson. Okej, när man får barn kommer man tillbaka där man själv startade, alltså som ett barn. Det där var riktigt långsökt, men hur ska man tänka då?

Meddela din åsikt
Jag heter: Sara

Det där testet tror jag nog att jag tar och snor. Jag asgarvade nästan när jag läste igenom ditt resultat!XD

Jag heter: Sara

Sno den du, här lånas det listor från både höger och vänster så det är inget problem.

2006-11-06 @ 16:31:42
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback