Ge mig en bra rubrik

Det var rätt trevligt att komma hem från skolan idag och veta att man inte hade något direkt att göra. I och för sig har jag två ofärdiga psykologiuppgifter att bygga klart, men att man inte fick någon ny kändes himla bra. Det var dock inte så trevligt innan man kom hem från skolan. Att gå från skolan till bussen var förenat med livsfara samtidigt som det regnade och var allmänt snuskkallt. Ida och jag stapplade oss fram och fötterna lekte ubåtar i skorna innan vi kom fram till busstationen. Dessutom hade jag glömt mitt paraply hemma, jag hade bara fodralet i väskan och det gjorde ju stor nytta. Varför kan ingen bygga en buss som går från busstationen till Björkhagsskolan och en som går tvärt om, när man behöver den? 

Wohoo vad jag är kool. Jag har skrivit ett mail till Niklas, min gamla SO-lärare idag. Jag behövde veta varifrån texten om amerikanska revolutionen var hämtan. Använde ju häftet vi fick i åttan och måste därför kunna ange den boken som källa, men det stod inte någonstans i häftet. 

Har nyss kollat på en jetetrevlig hockeymatch. Brynäs lyckades vinna över Linköping i Linköping trots att de var ganska ordentligt utspelade. Tjoho vad roligt.

Min mor har åkt till Stockholm idag, lyx tycker jag. Hon ska på något kurslall och en massa annat och blir borta till lördag eftermiddag. Pappa har iofs lovat mig att vi ska äta pizza imogon kväll, nice tycker jag. Jag kan nästan unna mig det nu eftersom jag i alla fall har varit lite duktig med träningen de senaste veckorna. Idag har jag även hivat i mig två frukter, så nyttigt så att man nästan smäller av.

Imorgon är det fredag. Då ska vi slå ihop klackarna, och sedan är det helg.   

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback