Engelskaredovisning

Det blir lite långt emellan bloggningarna och det suger. Nu kan jag skylla på att jag var tvungen att bygga mig ett engelskaarbete som skulle redovisas idag. Jag skrev om Amerikanska revolutionen, och roligare kan man ju ha. Arbetet var om amerikans historia, så det fanns väl inte särskilt mycket roligare saker att skriva om heller. Jag fick i alla fall VG på den muntliga delen, det var rätt bra. Jag tycker att mitt engelska uttal är jättedåligt, mest eftersom det blir att jag pratar så himla fort. Jag försökte i alla fall läsa så långsamt som möjligt och jag tyckte att jag fick till det hyftas bra. Nu ska det in en skriftlig del också, en mycket längre del, men den ska jag fila lite till på. Jag får korrekturläsa mig själv, och det går ju bra. Jag skulle ha haft någon engelskaexpert som kunde ta sig an den. suck.

Nu ska jag i alla fall gå och läsa lite kemi. Har läxa tills på fredag eftersom vi inte hade någon kemi förra veckan. Frågade även Lennart idag om han hade läst min saga på naturkunskapen, och det hade han. Han sa till och med att den var bra, wieehoo. Får se vad jag får för betyg på den då.

Jag börjar känna av en rätt så rejäl träningsvärk i magen nu. Var på core för första gången igår, och det var lite kämpigt skulle man kunna säga. Man skulle spänna magen hela tiden så hela tillställningen bara skakade. Det var nog lite tur att det inte var den ordinarie instruktören på boxen igår, för då hade jag nog inte pallat båda passen. Inte för att man var anfådd efter coren, men man blev totalt matt. Som sagt, träningsvärken börjar anlända, får se hur det går att simma ikväll, men det löser sig säkert.

Kemin kallar.

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

jag vill läsa din saga (:

Jag heter: Sara

Kan du väl få.. fast jag vill ha den bedömd först , får nog det imorn >.]

2006-11-16 @ 21:43:00
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback