Vattenballonger

Efter lunchen och sången och allt det där åkte vi hem till Lina för att fixa vagnen till Skolavslutningen. Jag kunde direkt konstatera att den vägen inte var så rolig att åka moppe efter. Jättesmal kurvig väg och massor med långtradare. inte bra, inte bra.

Väl hos Lina fick jag en sekatör, sedan var jag livsfarlig. Jag, Lina och Hanna traskade ut i skogen för att våldföra oss på diverse björkar. Det gick för all det rätt smidigt förutom att mina converse blev sandiga efter ett besök i en sandhög. 

När vi precis hämtat björkarna anlände Sandra, sedan Josse, Sofie och Niklas och senare även Danne och Denise. Danne och Niklas fixade vagnen medan vi andra lade all energi på att hjälpas åt att fylla och knyta vattenballonger. Vi hade närmare 1000 vattenballonger men när vi fyllt kanske 600 sade fingrarna upp sig. Hanna och Sandra fick sår på fingrarna och Josse var tvungen att åka hem tidigare.

Vagnen blev jättefin, vig gjorde skyltar av lakan som vi satte upp på den. På ena sidan stod det ”Lås dörren, vi är fria” och på den andra stod det ”We were 9:2” På den skylten skrev alla sina namn.
 
                                             vagnen


Meddela din åsikt
Jag heter: Malin

Finaste vagnen ever! :] Jag ska allvarligt strypa någon om vi inte får åka traktor nästa år. ;

Jag heter: Sara

Självklart.. Död år farbror P

2006-06-18 @ 19:16:20
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback